Στα τελικά οι κορασίδες του ΝΑΟΚ για διάκριση

Στα τελικά οι κορασίδες του ΝΑΟΚ για διάκριση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κορασίδων αγωνίζεται ο ΝΑΟΚ.

24
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κορασίδων αγωνίζεται ο ΝΑΟΚ. Μαζί του άλλες επτά ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Κέρκυρας να στοχεύει στην καλύτερη δυνατή παρουσία και γιατί όχι και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, κυρίως λόγω της αδυναμίας της ομάδας για σωστή προετοιμασία (φιλικοί αγώνες, πισίνα όλο το χρόνο σε λειτουργία κλπ).

Παρ΄όλα αυτά  τα κορίτσια κάτω από τις οδηγίες του Σπύρου Τσιμίνου είναι έτοιμα για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση και θα τα δώσουν όλα για να πάνε όσο ψηλότερα αξίζουν.

Ο ΝΑΟΚ έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον Α΄ όμιλο με τους αγώνες να γίνονται στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και η πρεμιέρα που είναι 24/6/2022 περιλαμβάνει τους αγώνες Πανιώνιος – Νηρέας Χαλανδρίου στις 20.30 και ακολουθεί το ματς ΠΑΟΚ – ΝΑΟΚ στις 21.45.

Το Σάββατο το πρόγραμμα:

2η αγωνιστική

9.30 ΝΑΟΚ – Πανιώνιος

10.45 ΠΑΟΚ – Νηρέας Χαλανδρίου

3η αγωνιστική

17.00 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

18.15 ΝΑΟΚ – Νηρέας Χαλανδρίου

 

Στον 2ο Όμιλο μετέχουν Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Χανιά.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το πρωί θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης χιαστί, δηλαδή

Η 1η ομάδα του ενός ομίλου με την 2η του άλλου και οι νικήτριες παίζουν το απόγευμα στον τελικό ενώ οι χαμένες για την 3η ΚΑΙ 4Η θέση.

Ακόμα θα παίξουν η 3η του ενός ομίλου με την 3η του άλλου για την 5η και 6η  θέση και η 4η του ενός ομίλου με την 4η του άλλου για την 7η και 8η θέση. Για να διεκδικήσει μετάλλιο ο ΝΑΟΚ πρέπει να πάρει μια πό τις δυο πρώτες θέσεις στον Όμιλό του.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ