Μπαράζ με Άρη Νίκαιας ο Φαίακας, με στόχο το final12

Μπαράζ με Άρη Νίκαιας ο Φαίακας, με στόχο το final12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα ανδρών του Φαίακα μετά από 3 χρόνια στην Α1 να υποβιβάστηκε, αλλά η ζωή συνεχίζεται, όπως και η προσπάθεια στο τμήμα χάντμπολ.

24
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα ανδρών του Φαίακα μετά από 3 χρόνια στην Α1 να υποβιβάστηκε, αλλά η ζωή συνεχίζεται, όπως και η προσπάθεια στο τμήμα χάντμπολ. Άλλωστε πάνω από 40 χρόνια υπάρχει όχι απλά δραστηριότητα, αλλά πολύ δουλειά και η Ακαδημία συνεχίζει να ετοιμάζει αυριανούς άσσους, όπως πάντα έκανε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες παιδιά να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Όσο αφορά την ανδρική ομάδα, η διοίκηση προσπαθεί να βρει τις λύσεις που θα την βάλουν σε τροχιά διάκρισης και πάλι, ενώ υπάρχει ακόμη αθλητική δραστηριότητα στις μικρότερες ηλικίες. Η Ακαδημία θα είναι το Σάββατο στην Κάτω Πλατεία στην εκδήλωση «ενάντια στα ναρκωτικά» του ΕΣΥΝ, ενώ η ομάδα παίδων έχει επίσημο ματς.

Για τα παιδιά αυτά η σεζόν δεν έχει τελειώσει, έχουν να δώσουν ένα ματς μπαράζ κόντρα στον Άρη Νίκαιας για μια θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ένα ματς στο ουδέτερο γήπεδο της Άρτας, θέλουν να το κερδίσουν και να συνεχίσουν την φετινή τους εξαιρετική πορεία. Υπάρχει ενημέρωση γι αυτό από τον Όμιλο.   

Δελτίο τύπου

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου η ομάδα των Παίδων θα ταξιδέψει στην Άρτα για αγώνα μπαράζ με τον Άρη Νίκαιας με στόχο την πρόκριση στο Final 12 που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16:00

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας…!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ