Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γρηγόρης Μάστορας και πάλι πρόεδρος του Κ.Γ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. - ΕΚΛΟΓΕΣ
23 Ιουνίου 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επανεκλογή του κ. Γρηγόρη Μάστορα έχουμε στην προεδρεία του Κερκυραϊκού Γ.Σ. μετά τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 22 Ιούνη στα γραφεία του συλλόγου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επανεκλογή του κ. Γρηγόρη Μάστορα έχουμε στην προεδρεία του Κερκυραϊκού Γ.Σ. μετά τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 22 Ιούνη στα γραφεία του συλλόγου. Αναμενόμενη επανεκλογή, όπως και των μελών του Δ.Σ. που τα περισσότερα ήταν στο παλιό Δ.Σ. και όλα έχουν υπηρετήσει από διάφορα πόστα το αρχαιότερο και Ιστορικό σωματείο της Κέρκυρας.

Εκλέχθηκαν ακόμη για τακτικά μέλη του Δ.Σ. οι Δούκας Σπύρος, Κούρκουλος Αλέξανδρος, Κουρσάρης Ιωάννης, Μάζης Γεώργιος, Μητρόπουλος Δημήτριος, Μουρτσινούδης Αλέξανδρος, Μπαρλογιάννης Γεώργιος, Πλαστάρας Χρήστο, Πουλής Άγγελος, Χονδρογιάννης Παναγιώτης.  Οι νεοεκλεγέντες στην προσεχή συνεδρίαση τους θα αποφασίσουν για τις αρμοδιότητες και θα διαμορφωθεί το νέο διοικητικό κλίμα.

Ο Κερκυραϊκός με τα 129 χρόνια ζωής και τα πολλά και διαφορετικά αθλήματα που καλλιεργεί, έχει ανάγκη πολλών ανθρώπων με όρεξη για δουλειά έτσι ώστε να αντεπεξέλθει στην εύρυθμη λειτουργία τους. Βέβαια η ναυαρχίδα του το τμήμα στίβου έχει απώλειες, έχει φανεί και στους περσινούς και στους φετινούς αγώνες, ενώ αθλητές όπως ο Π. Ματζουρογιάννης και η Σπυριδούλα Καρύδη (Χρυσοί στο Πανευρωπαϊκό), αλλά και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Αργυρή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα), τρία παιδιά που ανέδειξε και έφτασαν τόσο ψηλά με τον Παύλο Σκορδίλη προπονητή, έχουν αποχωρήσει  από τον σύλλογο. Υπάρχουν κάποια παιδιά που ακολουθούν αλλά όχι η πλειάδα που υπήρχε, όπως και ο Π. Σκορδίλης που έχει ένα γκρουπ 10-12 παιδιών από τα οποία κάποια μπορεί να πάνε πολύ ψηλά.

Στο μπάσκετ η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές, έμπειρων παικτών και φέτος στοχεύει να μην κυνηγάει την παραμονή της, αλλά να πάει ψηλότερα. Ο Γ. Μάζης είναι σταθερή αξία στο τμήμα κρίκετ, η ομάδα και επιτυχίες έχει και αρκετά παιδιά πίσω που εξασφαλίζουν συνέχεια και επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια. Όσο για το χάντμπολ, εκεί υπάρχει ο Νίκος Πέρρος και τα λόγια περιττεύουν.   

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Δ.Σ. έχει και την «καυτή πατάτα» που καίει το Σύλλογο πάνω από 40 χρόνια και είναι η αξιοποίηση του οικοπέδου του στις Αλυκές. Θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει με περισσότερο πάθος έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα προπονητήριο στο οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί όλα του τα τμήματα, αλλά και να καλύπτει ανάγκες και άλλων σωματείων της Πόλης, που στερείται τέτοιων χώρων.            

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια