Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, κέφι στην μεγάλη γιορτή του ΝΑΟΚ (photos)

ΝΑΟΚ
22 Ιουνίου 2022 / 13:30
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην γιορτή τιμήθηκαν οι: Ιωάννης Βράμπας, ο Κώστας Παυλογιάννης, ο Κώστας Λούμπος και ο Τηλέμαχος Γαβαλάς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή την έναρξη των θερινών δραστηριοτήτων του Ομίλου και την Πανευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, ο ΝΑΟΚ διοργάνωσε  το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου 2022 στο χώρο των αθλητικών του εγκαταστάσεων εορταστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Κατά την διάρκεια της γιορτής, τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Βράμπας και ιστορικά στελέχη του Ομίλου που συνέδεσαν τη ζωή τους με τη λειτουργία και ανάπτυξη του ΝΑΟΚ, όπως ο Κώστας Παυλογιάννης, ο Κώστας Λούμπος και ο Τηλέμαχος Γαβαλάς.




Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν  επιδείξεις ναυτικών αθλημάτων και παρουσίασαν προγράμματα τους μουσικά σύνολα της Κέρκυρας (Κορυφώ, Boom Box Colective, Metron).





Το κέφι απογειώθηκε με μουσική και  χορό ενώ το  πάρτι ολοκληρώθηκε με την ρήψη βεγγαλικών. Ο ΝΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο τίμησε την διαδρομή του στο χρόνο και δίνει χώρο για ψυχαγωγία και επικοινωνία στους αθλητές – αθλήτριες και στα μέλη του.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.