Συνάντηση Ένωσης με ΕΔ και Σύνδεσμο Διαιτητών

Συνάντηση Ένωσης με ΕΔ και Σύνδεσμο Διαιτητών

Φωτογραφία από παλιότερη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΔ κ. Ν. Πουλημά αριστερά, τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλο στη μέση και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Γ. Αρμενιάκο δεξιά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κράτησε το λόγο της η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ προς τους Κερκυραίους διαιτητές, έτσι αφού ανέλαβε τους έδωσε τη δυνατότητα να συγκεντρώνονται πλέον στο Σύνδεσμό τους,

17
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κράτησε το λόγο της η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ προς τους Κερκυραίους διαιτητές, έτσι αφού ανέλαβε τους έδωσε τη δυνατότητα να συγκεντρώνονται πλέον στο Σύνδεσμό τους, να γίνονται εκεί τα μαθήματα και τη δυνατότητα να ανασάνουν και να έχουν λόγο «στα του οίκου τους». Υπήρξε μια καλή συνεργασία και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια καλύτερη διαιτησία τη σεζόν που τελείωσε, περιορίστηκαν οι φωνές διαμαρτυρίας, αυτό είναι θετικό, αφού δεν γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες να ξεπεραστούν όλα τα λάθη των προηγούμενων χρόνων.

Γύρισε η εμπιστοσύνη, στο σύνολο σχεδόν των ομάδων στη διαιτησία και το πιο θετικό είναι ότι μπορούν οι διοικήσεις Ένωσης και Διαιτητών να κάθονται σε ένα τραπέζι και να συνεργάζονται προς όφελος του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, κάτι που ΔΕΝ γινόταν παλιότερα. Στα πλαίσια δε αυτής της συνεργασίας είχαμε μια ακόμη συνάντηση με την ΕΠΣΚ να ενημερώνει.   

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

Συνάντηση με επιτροπή διαιτησίας και σύνδεσμο

Την Τετάρτη 15.06.2022 πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση με της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κέρκυρας , της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών.

Έγινε ένας απολογισμός της περιόδου που πέρασε και συζητήθηκαν θέματα και ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για συνέχεια στην καλή συνεργασία της Ε.Ε. της ΕΠΣ Κέρκυρας με τον ΣΔΠΚ με κοινό σκοπό και στόχο την αναβάθμιση της Κερκυραϊκής διαιτησίας σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε σε όλους τους διαιτητές, καλό καλοκαίρι.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ