Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχές για ανάρρωση στον Σπύρο Καλογιάννη

ΕΠΣΚ - ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
17 Ιουνίου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η υγεία του κ. Σπύρου Καλογιάννη πηγαίνει πολύ καλά, η πρόσφατη χειρουργική επέμβαση έλυσε ένα ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η υγεία του κ. Σπύρου Καλογιάννη πηγαίνει πολύ καλά, η πρόσφατη χειρουργική επέμβαση έλυσε ένα ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε και ο άνθρωπος που έχει ταυτίσει την άνοδο του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου με το όνομά του, αναμένεται τις επόμενες μέρες να έλθει και στο νησί. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις τηλεφωνικές επαφές που είχαμε.

Όλοι αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μην ξεχνάμε ότι έγιναν αρκετά έργα μετά την άνοδο του ΑΟ Κέρκυρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά γεγονός είναι πως ήταν ένας παράγοντας που βοήθησε κάθε σωματείο που τον προσέγγισε, όπως βέβαια και την Ένωση, που το διάστημα στο οποίο ασχολήθηκε με τον ΑΟ Κέρκυρα, ο κ. Α. Προβατάς ήταν επικεφαλής του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ.     

Η σημερινή διοίκηση είναι η αλλαγή της Ένωσης μετά από 30-35 χρόνια, ξέρει όμως και αναγνωρίζει όλα όσα πρόσφερε ο κ. Καλογιάννης και φρόντισε να στείλει τις δικές της ευχές στον αναμορφωτή του Κεκρυραϊκού ποδοσφαίρου.

Το δελτίο τύπου για Σπύρο Καλογιάννη της ΕΠΣΚ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ιστορικό ποδοσφαιρικό ηγέτη της Κέρκυρας Σπύρο Καλογιάννη στην περιπέτεια της υγείας του, που ευτυχώς πέρασε.

Καλή δύναμη, κύριε Σπύρο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια