Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού στην Κέρκυρα η Ferrari

Ferrari
15 Ιουνίου 2022 / 10:17

«Προσγειώθηκε» και φέτος στο νησί των Φαιάκων το φλογερό κόκκινο supercar, για να γίνει το αντικείμενο θαυμασμού Κερκυραίων και επισκεπτών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ferrari Club Passione Rossa  έφερε φέτος το πολυβραβευμένο FERRARI 488 PISTA που έχει δημιουργηθεί με στοιχεία δανεισμένα από GTE και Formula 1.

Όπως έγινε και το καλοκαίρι του 2021 με την Ferrari F8 Tributo, το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους του νησιού, τραβώντας τα βλέμματα των θαυμαστών των 4 τροχών.

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου απο τις 19:00 εως 22:00 στο πεζόδρομο της οδού Γ. Θεοτόκη οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την αποκλειστική παρουσίαση του πολυβραβευμένου μοντέλου της FERRARI. Το έτος 2019:
1) βραβεύτηκε ως “Supercar of the Year” στα "NEWS INTERNATIONAL’S THE MOTORS AWARDS 2019” του Λονδίνου από τον Τζέρεμι Κλάρκσον (Top Gear), αρθρογράφος στο The Sun & The Sunday Times για τα θέματα του κλάδου του αυτοκινήτου.
2) βραβεύτηκε ως “Sportive de l’année” από το κορυφαίο γαλλικό περιοδικό αυτοκινήτων MotorSport.
Φέτος θα δίνεται η δυνατότητα (κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιήσει κερκυραϊκή εμπορική επιχείρηση μεταξύ των πελατών της) σε τουλάχιστον 10 άτομα να κάθονται στη θέση του συνοδηγού για μια σύντομη βόλτα σε επιλεγμένο χώρο της πόλης.