Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη ΔΕΘ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη ΔΕΘ

Δήλωση ενδιαφέροντος έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου

14
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Γεώργιου Χονδρογιάννη, το Επιμελητήριο Κέρκυρας προτίθεται να συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ). Η 86η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτόκολλων που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην έκθεση μπορούν κατά την διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους. Επιπλέον, το Επιμελητήριο Κέρκυρας θα καλύψει μόνο την δαπάνη ενοικίασης του χώρου, ενώ οι υπόλοιπες δαπάνες θα βαρύνουν τους επιχειρηματίες.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://forms.gle/3Hk1zoUE8btFEuMs6
ή αποστέλλοντας στο e-mail: [email protected] συμπληρωμένο το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.
         
Αξίζει να αναφερθεί ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλέφωνα 26610 39813 και 26610 80575.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΓΚΟΥ