Στο Βελιγράδι οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα

Στο Βελιγράδι οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα

Αναμνηστική φωτογραφία, οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα με τους αντιστοίχους του Ερυθρού Αστέρα στο ΕΑΚΚ 28/9/2018

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Έλληνες με τους Σέρβους έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό το ξέρουμε όλοι.

14
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Έλληνες με τους Σέρβους έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μια ξεχωριστή όμως έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι παλαίμαχοι του  ΑΟ Κέρκυρα, οι οποίοι έχουν δώσει και δυο φιλικούς αγώνες με την κορυφαία σε διακρίσεις ομάδα των Βαλκανίων τον Ερυθρό Αστέρα, τόσο στο Βελιγράδι, όσο και εδώ στο ΕΑΚΚ (28/9/2018).

Στα πλαίσια αυτής της Ελληνοσερβικής φιλίας οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα και πάλι στη Σερβία μετά από πρόσκληση των Σέρβων, οι οποίοι έχουν και ισχυρούς θρησκευτικούς δεσμούς με τους Έλληνες, αφού μιλάμε για ορθόδοξους λαούς. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Γ. Κολυτάς, που έχει συμβάλλει πάρα πολύ σε όλο αυτό ενημέρωσε για το λόγο και τις ημέρες του ταξιδιού των Παλαιμάχων της ομάδας.    

Η ανακοίνωση

Ανταποκρινόμενοι στην μεγάλη τιμή και πρόσκληση των αδελφών μας Σέρβων για μια ακόμη χρονιά, οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, θα μεταβούμε στο Βελιγράδι 17-21 Ιουνίου 2022, προκειμένου να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της "Σύναξης Ιερής Σερβίας" , του Πατριαρχείου Σερβίας.

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ και Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ, κ. Γιώργο Κολυτά .

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ