Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Βελιγράδι οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
14 Ιουνίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Έλληνες με τους Σέρβους έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό το ξέρουμε όλοι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Έλληνες με τους Σέρβους έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μια ξεχωριστή όμως έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι παλαίμαχοι του  ΑΟ Κέρκυρα, οι οποίοι έχουν δώσει και δυο φιλικούς αγώνες με την κορυφαία σε διακρίσεις ομάδα των Βαλκανίων τον Ερυθρό Αστέρα, τόσο στο Βελιγράδι, όσο και εδώ στο ΕΑΚΚ (28/9/2018).

Στα πλαίσια αυτής της Ελληνοσερβικής φιλίας οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα και πάλι στη Σερβία μετά από πρόσκληση των Σέρβων, οι οποίοι έχουν και ισχυρούς θρησκευτικούς δεσμούς με τους Έλληνες, αφού μιλάμε για ορθόδοξους λαούς. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Γ. Κολυτάς, που έχει συμβάλλει πάρα πολύ σε όλο αυτό ενημέρωσε για το λόγο και τις ημέρες του ταξιδιού των Παλαιμάχων της ομάδας.    

Η ανακοίνωση

Ανταποκρινόμενοι στην μεγάλη τιμή και πρόσκληση των αδελφών μας Σέρβων για μια ακόμη χρονιά, οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, θα μεταβούμε στο Βελιγράδι 17-21 Ιουνίου 2022, προκειμένου να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της "Σύναξης Ιερής Σερβίας" , του Πατριαρχείου Σερβίας.

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ και Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ, κ. Γιώργο Κολυτά .

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια