Μένει στον ΟΦΑΜ και ο επιθετικός Άκη Χαρβαλιά

Μένει στον ΟΦΑΜ και ο επιθετικός Άκη Χαρβαλιά

Ο πρόεδρος του ΟΦΑΜ Σπ. Κουρής δίνει τα χέρια με τον Α. Χαρβαλιά μετά την ανανέωση της συνεργασίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική ο ΟΦΑΜ και ο καθένας να υπολόγιζε ότι θα έχουμε μαζική φυγή των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά όχι την ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

09
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική ο ΟΦΑΜ και ο καθένας να υπολόγιζε ότι θα έχουμε μαζική φυγή των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά όχι την ομάδα του Αγ. Ματθαίου. Και αυτό το βλέπουμε γιατί ήδη έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με Σπ. Σπίνουλα, Β.Ταμπάκου και Κ. Γραικό, ενώ η νέα ενημέρωση έχει να κάνει με τον πολύ καλό επιθετικό που έχει τα τελευταία χρόνια, τον Άκη Χαρβαλιά.

Η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του, ότι ο ποδοσφαιριστής Άκης Χαρβαλιάς θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Καρδιτσιώτης επιθετικός, ρίζωσε στον ΟΦΑΜ και θα είναι ακόμη μια χρονιά μαζί μας στη Νέα σελίδα του Συλλόγου.

Του ευχόμαστε πολλά γκολ μα πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας.  

Σε μια συζήτηση που είχαμε με  μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του ΟΦΑΜ, στην ανάπαυλα του ματς Αστέρα Πετριτή-Απόλλωνα Πάργας, η παλιά δόξα της ομάδας, παλιός πρόεδρος και νυν μέλος της διοίκησης Μάξιμος Καποδίστριας, στην ερώτηση μας ότι με τις κινήσεις που κάνει η ομάδα φαίνεται ότι στοχεύει την επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική, μας είπε ότι…  «κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, ο ΟΦΑΜ είναι σαν μεγάλη ομάδα υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει, αλλά θα ξεκινήσει με στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ