Στο Βαλκανικό Κ18 ο Στ. Τσακμάκης της ΓΕ Θιναλίων

Στο Βαλκανικό Κ18 ο Στ. Τσακμάκης της ΓΕ Θιναλίων

Ο Στ. Τσακμάκης με τον προπονητή του Δ. Δεληφώτη σε αγώνες στα Γιάννενα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΓΕ Θιναλίων (τμήμα στίβου) με «έδρα» προπόνησης, υποχρεωτικά την πόλη της Κέρκυρας, αφού στο Βορρά δεν υπάρχει γήπεδο με ταρτάν,

09
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΓΕ Θιναλίων (τμήμα στίβου) με «έδρα» προπόνησης, υποχρεωτικά την πόλη της Κέρκυρας, αφού στο Βορρά δεν υπάρχει γήπεδο με ταρτάν, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια άλματα και το αποκορύφωμα είναι ένας αθλητής της να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδος. Μιλάμε για τον άλτη του μήκους (και του τριπλούν), Στέλιο Τσακμάκη, ο οποίος επιλέχθηκε για αν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών Κ18 που θα γίνει την Κυριακή (12/6) στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου. Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Δεληφώτης ο άλλοτε μεγάλος Έλληνας αθλητής του μήκους, είναι ο προπονητής του Στέλιου.  

Μεγάλη τιμή και μεγάλη διάκριση για την Κέρκυρα και την ΓΕΘ, ενώ σε αυτή την αποστολή των 33 αθλητών-τριων ο Στέλιος είναι η μοναδική εκπροσώπηση του νησιού μας. Να σημειώσουμε ότι τον αθλητή της ΓΕΘ τον έχουν δηλώσει και για την σκυταλοδρομία 4Χ100μ. και ίσως πάρει μέρος και σε αυτή.    

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ

Οι Βαλκανικοί Αγώνες Κ18 περιλαμβάνουν 14 ατομικά αγωνίσματα και τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών Κ18. 

Η ομάδα μας θα πάρει μέρος στους αγώνες με 16 Αγόρια και 17 Κορίτσια και θα έχει πλήρη εκπροσώπηση σε κάθε αγώνισμα του Πρωταθλήματος, ενώ σε κάποια από αυτά κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει διπλή εκπροσώπηση.

Η επιλογή των μελών έγινε με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και την αγωνιστική τους παρουσία στους αγώνες που έχουν προηγηθεί. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μαυροβούνιο το Σάββατο (11/6) και θα επιστρέψει την Δευτέρα (13/6).

Οι αγώνες θα γίνουν μια εβδομάδα πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 του Βόλου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ