Επιστροφή Π. Κοντογιάννη στον Φαίακα

Επιστροφή Π. Κοντογιάννη στον Φαίακα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του Φαίακα στην Β΄ Εθνική μετά από 4 και πλέον δεκαετίες ο προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης,

08
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του Φαίακα στην Β΄ Εθνική μετά από 4 και πλέον δεκαετίες ο προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο οποίος μετά την απόφαση της διοίκησης να επιστρέψει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ αποχώρησε.

Στη συνέχεια και μέσω πανδημίας  έγινε μια προσπάθεια του Π. Κοντογιάννη, με τον Ιόνιο να πετύχει κάτι το μπάσκετ του νησιού, με στόχο της Γ΄ Εθνική αρχικά, αλλά στη λεπτομέρειες δεν μπόρεσε η ομάδα να διεκδικήσει φέτος την άνοδό της

Το διαζύγιο με τον Φαίακα κράτησε μόλις τρία χρόνια, αφού με τον έμπειρο προπονητή υπήρξε μια συνάντηση και μια προσπάθεια προσέγγιση που είχε αίσιο τέλος. Ο Π. Κοντογιάννης επίσημα είναι και πάλι ο προπονητής του Φαίακα και ο Όμιλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:     

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι στην οικογένεια του συλλόγου μας μετά από τρία χρόνια τον Παναγιώτη Κοντογιάννη. Κόουτς καλωσόρισες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ