Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βροχή τα συγχαρητήρια για τον Αστέρα Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
07 Ιουνίου 2022 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας, μετά την άξια άνοδό του στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας, μετά την άξια άνοδό του στην Γ΄ Εθνική. Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά:

ΑΕ Λευκίμμης

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ συγχαίρει τον Αστέρα Πετριτή για την επάξια κατάκτηση της ανόδου του στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΑΣ Θιναλιακός

Το Δ.Σ του Α. Σ Θιναλιακός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Πετριτή για την αξία άνοδο του στην Γ Εθνική.

Καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την ευχή και την προσδοκία για μια εξίσου επιτυχημένη πορεία αντάξια της ιστορίας του Αστέρα. Ελπίζουμε η Περιφερειακή Αρχή και ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια του Αστέρα στον οικονομικό και αγωνιστικό τομέα.

ΑΠΣ  Όλυμπος

Ο Όλυμπος Κερκύρας συγχαίρει θερμά τον Α.Ο. Αστέρας Πετρίτη για την άξια άνοδο του στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Αναγέννηση Περιβολίου

Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου συγχαίρει τον Αστέρα Πετριτή για την σημερινή του νίκη και την επάξια κατάκτηση της ανόδου του στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΑΠΣ Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη την οικογένεια του Αστέρα Πετριτή για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια