Βροχή τα συγχαρητήρια για τον Αστέρα Πετριτή

Βροχή τα συγχαρητήρια για τον Αστέρα Πετριτή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας, μετά την άξια άνοδό του στην Γ΄ Εθνική.

07
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας, μετά την άξια άνοδό του στην Γ΄ Εθνική. Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά:

ΑΕ Λευκίμμης

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ συγχαίρει τον Αστέρα Πετριτή για την επάξια κατάκτηση της ανόδου του στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΑΣ Θιναλιακός

Το Δ.Σ του Α. Σ Θιναλιακός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Πετριτή για την αξία άνοδο του στην Γ Εθνική.

Καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την ευχή και την προσδοκία για μια εξίσου επιτυχημένη πορεία αντάξια της ιστορίας του Αστέρα. Ελπίζουμε η Περιφερειακή Αρχή και ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια του Αστέρα στον οικονομικό και αγωνιστικό τομέα.

ΑΠΣ  Όλυμπος

Ο Όλυμπος Κερκύρας συγχαίρει θερμά τον Α.Ο. Αστέρας Πετρίτη για την άξια άνοδο του στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Αναγέννηση Περιβολίου

Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου συγχαίρει τον Αστέρα Πετριτή για την σημερινή του νίκη και την επάξια κατάκτηση της ανόδου του στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΑΠΣ Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη την οικογένεια του Αστέρα Πετριτή για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ