Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνας του νέου Δ.Σ. της ΑΕΛ για δικαίωση

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
07 Ιουνίου 2022 / 15:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει για την επιστροφή του κ. Σπύρου Μάστορα στην προεδρία της ΑΕ Λευκίμμης και ότι το Σάββατο 5/6 θα γινόταν η πρώτη συνεδρίαση για να συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει για την επιστροφή του κ. Σπύρου Μάστορα στην προεδρία της ΑΕ Λευκίμμης και ότι το Σάββατο 5/6 θα γινόταν η πρώτη συνεδρίαση για να συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση. Επειδή δεν περισσεύει κανείς σε μια δύσκολη συγκυρία για την «Βασίλισσα του Νότου» 18 άτομα (τακτικά και αναπληρωματικά) είναι στη νέα σύνθεση, σε μια προσπάθεια η ομάδα να συνεχίσει να κάνει όλο το νησί υπερήφανο.

Βέβαια το νέο Δ.Σ. έχει μπροστά του ένα βουνό να ξεπεράσει, είναι έτοιμο να δώσει μεγάλο αγώνα για τη δικαίωση της ομάδας στο CAS, αφού κάποιοι «αχαρακτήριστοι» έπνιξαν το δίκιο και υποβίβασαν την ΑΕΛ, κάτι προσωρινό πιστεύουμε. Το θέμα είναι όσο πιο σύντομα γίνεται να λάμψει η αλήθεια, να έλθει η δικαίωση και η ομάδα να παίξει εκεί που αξίζει και κέρδισε με τον ιρδρώτα των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο.

 Το δελτίο τύπου

«Σήμερα 05.06.2022 συνήλθε σε συνεδρίαση το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης. Έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Νέο Δ.Σ. ως εξής:

Μάστορας Σπυρίδων - Πρόεδρος

Θεριανός Σπυρίδων - Αντιπρόεδρος Α'

Μικρούλης Ιωάννης - Αντιπρόεδρος Β'

Παπαβλασόπουλος Γεώργιος - Αντιπρόεδρος Γ'

Βλάχου Νεκταρία - Γενική Γραμματέας

Χρυσικόπουλος Σπυρίδων (Τσεκούρης) - Ταμίας

Βάρθης Σπυρίδων - Τεχνικός Διευθυντής

Γιώτης Αναστάσιος - Γενικός Αρχηγός Α'

Κάντας Δημήτριος - Γενικός Αρχηγός Β'

Κάντας Δημήτριος/Βλάσσης Θεοφάνης/Γαρδικιώτης Νικόλαος - Υπεύθυνοι Ακαδημιών

Λέσσης Ιωάννης - Υπεύθυνος Στίβου

Γαστεράτος Πέτρος/Μοναστηριώτης Ευάγγελος - Έφοροι Υλικού

Χρυσικόπουλος Σπυρίδων (Γέγιος) - Μέλος

Γαρδικιώτης Βασίλειος - Μέλος

Μπάστας Σπυρίδων - Μέλος

Χρυσικόπουλος Φώτης - Μέλος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια