Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε 2-1 από Κατσικά, «έμπλεξε»  ο Αστέρας Πετριτή

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ
30 Μαΐου 2022 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ευκαιρία να κλειδώσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική έχασε ο Αστέρας Πετριτή, αφού υπέστη αναπάντεχη εντός έδρας νίκη από τη Θύελλα Κατσικά με 2-1 και πλέον θέλει μόνο νίκη επί της Πάργας για να πετύχει το στόχο του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ευκαιρία να κλειδώσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική έχασε ο Αστέρας Πετριτή, αφού υπέστη αναπάντεχη εντός έδρας νίκη από τη Θύελλα Κατσικά με 2-1 και πλέον θέλει μόνο νίκη επί της Πάργας για να πετύχει το στόχο του. Μετά την ήττα της Καστοριάς, πέντε ομάδες  διεκδικούν τις τρεις θέσεις και την ερχόμενη Κυριακή θα έχουμε ένα απρόβλεπτο φινάλε. 

Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, έλεγχε το ματς και όλα έδειχναν ότι θα φτάσει στη νίκη. Όμως μέσα σε τρία λεπτά όλα άλλαξαν αφού ο αρχηγός της Θύελλας Πάνος με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και μια ανάποδη κεφαλιά, έφερε τα πάνω κάτω και η ομάδα του έχει ελπίδες για άνοδο πλέον. 

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 41΄όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Καλησπεράτης από αριστερά και ο Γαρδικιώτης βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.  Στο 65΄η επαφή μέσα στην περιοχή, του Ι. Γραικού πάνω στον Γούλα θεωρήθηκε αντικανονική και έδωσε ένα «τραβηγμένο» πέναλτι ο διαιτητής με το οποίο ισοφάρισε στο 67΄ ο Πάνος για την Θύελλα. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σε εκτέλεση πλαγίου από αριστερά, εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και με κεφαλιά έκανε το 1-2. Πίεσε η κερκυραϊκή ομάδα στο τέλος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όχι αλά να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει το ματς, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.   

Διαιτητές: Β. Πολυχρονίου, Γ. Βλάχος και Στ. Μπόλης από τα Γρεβενά

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Πισιάνης, Καλησπεράτης, Μεντής, Πολύζος (83΄ Μαρουλάκης), Μαλάμος, Σκολαρίκης, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης. Θηραίος. Καλησπεράτης (77΄ Γούναρης), Μπέσου (26΄ λ. τρ. Ασπιώτης), Γραικός.

Θύελλα Κατσικά (Ν. Γκούρας): Aναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (46΄ Κοντογιάννης), Γούλας, Πολυχρόνης, Παπουτσης (56΄Δημητρακάκης), Κατσίφας (46΄ Καζαντσίδης), Βαρτζιώτης (83΄ Μαρούλης).

 

Αποτελέσματα (6η αγωνιστική)

Αναγέννηση Στάνου – Καστοριά 1980           1-0

Απόλλων Πάργας – ΑΕ Νέας Σελεύκειας        3-0

Αστέρας Πετριτή – Θύελλα Κατσικάς          1-2

Ρεπό: ΑΕ Ξηροβουνίου

 

 Βαθμολογία

Α.Σ. Απόλλων Πάργας                   16-3       12

Αστέρας Πετριτή                             7-3          10

Αναγέννηση Στάνου                      7-4          10

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Α.Σ. Καστοριά 1980                         6-3          9

Θύελλα Κατσικάς                            6-5          9

Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας              4-12       3

Α.Ε. Νέα Σελεύκεια                        2-15       0

 

Επόμενη (7η αγωνιστική)

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αστέρας Πετριτή - Απόλλων Πάργας

Θύελλα Κατσικάς - Αναγέννηση Στάνου

Καστοριά 1980 - ΑΕ Ξηροβουνίου

Ρεπό: ΑΕ Νέας Σελεύκειας

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια