Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για νίκη ανόδου ο Αστέρας Πετριτή με τη Θύελλα Κατσικά

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ
27 Μαΐου 2022 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική γίνεται την Κυριακή και μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις ομάδες που θα πάρουν τα 3 εισιτήρια ανόδου,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική γίνεται την Κυριακή και μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις ομάδες που θα πάρουν τα 3 εισιτήρια ανόδου, στον 3ο όμιλο. Και αυτό γιατί αν νικήσουν οι τρεις πρωτοπόροι (Αστέρας Πετριτή, Απόλλων Πάργας και Καστοριά) ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής θα έχουν πάρει την άνοδο.

Ο Αστέρας παίζει στον Πετριτή με πρωταθλήτρια ομάδα των Ιωαννίνων την Θύελλα Κατσικά, θέλει τη νίκη να τελειώσει την υπόθεση άνοδος και είναι ικανός να το πετύχει. Είναι η μόνη αήττητη ομάδα του Ομίλου, είναι στην 1η θέση και θα παίξει μόνο για τη νίκη, παρ΄ ότι  ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα.

Όλος ο Αστέρας ζει για το ματς αυτό και αναμένεται, παρ΄ όλη τη ζέστη και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του κόσμου (λόγω τουρισμού), στο γήπεδο να βρεθούν εκατοντάδες φίλαθλοι όχι μόνο από τον Πετριτή και από την περιοχή, αφού ο Αστέρας εκπροσωπεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και όλο το νησί είναι μαζί του σε αυτή την προσπάθεια.  

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από τα Γρεβενά για το ματς αυτό και είναι οι: Β. Πολυχρονίου, Γ. Βλάχος και Στ. Μπόλης ενώ από την Ημαθία θα είναι παρατηρητής διαιτησίας ο Α. Χριστοδούλου.

 

Πρόγραμμα (6η αγωνιστική)

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αναγέννηση Στάνου – Καστοριά 1980

Απόλλων Πάργας – ΑΕ Νέας Σελεύκειας

Αστέρας Πετριτή – Θύελλα Κατσικάς

Ρεπό: ΑΕ Ξηροβουνίου

 

 Βαθμολογία

Αστέρας Πετριτή                             6-1          10

Α.Σ. Απόλλων Πάργας                   13-3       9

Α.Σ. Καστοριά 1980                         6-2          9

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αναγέννηση Στάνου                      6-4          7

Θύελλα Κατσικάς                            4-4          6

Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας              4-12       3

Α.Ε. Νέα Σελεύκεια                        2-12       0

***Δεν έχουν κάνει το ρεπό τους ΑΕ Ξηροβουνίου, Ν. Σελεύκεια.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια