Δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των Ρομά

Δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των Ρομά

φώτο από τις δράσεις του Δήμου με τους Ρομά

Ευχαρίστησαν τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, Νικόλαο Κολοβό και το Πυροσβεστικό Σώμα Κέρκυρας για τη συνδρομή τους

27
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στα πλαίσια διοργάνωσης εκδηλώσεων με επιμορφωτικό, επικοινωνιακό και κοινωνικό περιεχόμενο πραγματοποίησαν Δράση Ευαισθητοποίησης, Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του πληθυσμού Ρομά,  ενόψει της έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2022. Ευχαριστούν θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Νικόλαο Κολοβό και το Πυροσβεστικό Σώμα Κέρκυρας  για τη συνδρομή τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Δράση σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, την ενημέρωση της Κοινότητας Ρομά «Άγιος Ιωάννης» αλλά και την άσκηση ετοιμότητας εντός του καταυλισμού με στόχο την εκπαίδευση των κατοίκων για την προστασία και την ασφαλή τους διαβίωση.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και σε μελλοντική υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών.

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».  (177)

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ