Ευχαριστήρια επιστολή του Αλ. Αλεξάκη για την εκλογή του στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Ευχαριστήρια επιστολή του Αλ. Αλεξάκη για την εκλογή του στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Αλέξανδρος Αλεξάκης

Αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου, την οποία και κατέταξαν με την ψήφο τους στην 74η θέση.

26
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ευχαριστήρια επιστολή δημοσιοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Αλεξάκης για την εκλογή του στην Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Μετά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία μέσω της οποίας πρόεκυψε η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου, την οποία και κατέταξαν με την ψήφο τους στην 74η θέση.

Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς επανεξελέγην στην ΚΕ με την επαναφορά της ιστορικής ονομασίας της παράταξης μας, γεγονός που προσδίδει δυναμισμό και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Δεσμεύομαι να εργαστώ με τιμιότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, και με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στην διαμόρφωση της νέα εποχής, με πίστη και σεβασμό στο παρελθόν και αισιοδοξία και πρόοδο για το μέλλον.

Έχω εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και στο επιτελείο της παράταξης μας και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι για την χώρα και τους συμπολίτες μας.

Η υπομονή είναι αρετή και η πίστη ανταμείβεται. 
Ευχαριστώ όλους για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου»