Ο Γκόγκιτς, η σημαία του ΟΦΑΜ παρέμεινε στον ιστό της

Ο Γκόγκιτς, η σημαία του ΟΦΑΜ παρέμεινε στον ιστό της

Η χειραψία του προέδρου του ΟΦΑΜ Σπ. Κουρή, με τον Σπ. Σπίνουλα σφράγισαν την επέκταση της συνεργασίας τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν μιλάμε για τον Σπύρο Σπίνουλα (Γκόγκιτς) αναφερόμαστε σε ένα ποδοσφαιριστή που θα ζήλευε κάθε ομάδα να έχει,

25
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν μιλάμε για τον Σπύρο Σπίνουλα (Γκόγκιτς) αναφερόμαστε σε ένα ποδοσφαιριστή που θα ζήλευε κάθε ομάδα να έχει, αφού η ποιότητα και οι διακρίσεις του, τον κατατάσσουν στην κορυφή των Κερκυραίων αυτή τη στιγμή.  

Ξεχώρισε παίρνοντας το κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών το 2009 με την Βολίδα και το εξαργύρωσε, αγωνιζόμενος στη Β΄Εθνική με Παναχαϊκή, Παναιγειάλιο και ΑΟ Κέρκυρα, ενώ με την ομάδα του ΑΟ Κασσιώπη έπαιξε και στην Super League. Είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΑΜ και πλέον αποτελεί τη σημαία της, αρχηγός και κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Αγ. Ματθαίου.

Αν και ο ΟΦΑΜ υποβιβάστηκε και θα παίξει στην Α1 της ΕΠΣΚ, ο Σπ. Σπίνουλας θα συνεχίσει στον ΟΦΑΜ, αφού έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο κ. Σπ. Κουρή, ενώ υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από τον Όμιλο.   

Το δελτίο τύπου

Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του ότι ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Σπίνουλας θα φοράει και την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 τη φανέλα της Ομάδας μας.

Φορώντας το Νο 17 στην πλάτη με την ποιότητα και το πάθος του για επιτυχίες θα είναι ακόμη μια χρονιά μαζί μας, στη νέα σελίδα του Συλλόγου.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ