Συνεχίζουν μαζί Όλυμπος και Τάσος Βενέτης

Συνεχίζουν μαζί Όλυμπος και Τάσος Βενέτης

Ο πρόεδρος του Ολύμπου Φ. Σκλαβούνος δίνει τα χέρια με τον Τ. Βενέτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν δυο σεζόν ο Όλυμπος είχε συμφωνήσει με τον Τάσο Βενέτη να αναλάβει τις τύχες του Ιστορικού, αλλά η πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα, μόλις 2-3 προπονήσεις να προλάβει να κάνει με την ομάδα.

25
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν δυο σεζόν ο Όλυμπος είχε συμφωνήσει με τον Τάσο Βενέτη να αναλάβει τις τύχες του Ιστορικού, αλλά η πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα, μόλις 2-3 προπονήσεις να προλάβει να κάνει με την ομάδα. Όμως η διοίκηση συμφώνησε να είναι ο προπονητής τη σεζόν που έληξε, μια σεζόν που είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στη αρχή, κυρίως λόγω covid-19 που είχε «θερίσει» την ομάδα, βρήκε το δρόμο της και τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω από Πετριτή και Θιναλιακό, κάνοντας πολλά καλά παιγνίδια και δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να στοχεύσει ψηλότερα.

Είχαμε αλλαγή στη θέση του προέδρου στον Όλυμπο με τον Φώτη Σκλαβούνο να παίρνει τη θέση του Δ. Σφήκα, που μαζί με το σύνολο σχεδόν του παλιού Δ.Σ. συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα.  Μια σωστή διοίκηση θέματα όπως του προπονητή πρέπει να τα βάζει σε προτεραιότητα και αυτό έκανε ο Όλυμπος ο οποίος εκτίμησε την προσφορά του Τ. Βενέτη και ήλθε σε συμφωνία να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό επισημοποιήθηκε, αφού έδωσαν τα χέρια ο νέος πρόεδρος με τον προπονητή, ενώ έγινε και επίσημη ενημέρωση.    

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του Ολύμπου βρίσκεται την ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Τάσο Βενέτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο κύριος Βενέτης είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την μεγάλη του καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας για 2η συνεχή χρονιά.

Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για τους στόχους της νέας σεζόν. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ