Κρίσιμες εκλογές την Κυριακή για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Κρίσιμες εκλογές την Κυριακή για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκεται η ΑΕ Λευκίμμης η οποία πρέπει να διεκδικήσει την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική,

24
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκεται η ΑΕ Λευκίμμης η οποία πρέπει να διεκδικήσει την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική, μέσα από το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS), σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Και αυτό γιατί μπορεί ο κόσμος να είναι δίπλα, παλιοί και νέοι παράγοντες να στηρίζουν την προσπάθεια, όπως και όλο το νησί, όμως χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα, τα οποία γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης, αλλά χρειάζεται άμεσα και νέο Δ.Σ. για να «τρέξει» όλα τα θέματα.

Την περασμένη Κυριακή έγινε η Γ.Σ. όπου αρκετός κόσμος ήταν παρών και έδειξε τη στήριξή του, όμως η επόμενη 29 Μάη είναι πιο κρίσιμη, αφού έχει εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα έχει μπροστά του πάρα πολλά θέματα να διεκπεραιώσει. Υπάρχει αγάπη για την ομάδα και εκτιμούμε ότι πολλοί θα βγουν μπροστά για να προχωρήσει η ομάδα, η οποία τα τελευταία 5 χρόνια εκπροσώπησε επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ, για τις εκλογές της Κυριακής αναφέρει:     

«Έπειτα από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες 22 Μαΐου 2022 με επιτυχία, ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 και ώρες 17:00 έως 21:00 την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, στα γραφεία της ομάδας.

Εγγραφές μελών για δικαίωμα ψήφου θα γίνονται από σήμερα και καθημερινά στα γραφεία της ομάδας (είσοδος Δημοτικού Σταδίου) και ώρες 19:30 έως 20:30.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή υποψηφιότητας να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή στα εξής τηλέφωνα:

6983 65 88 32 (Βάρθης Σπύρος),  6982 31 11 16 (Βλάχου Νεκταρία)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ