Ενδιαφέρουσα Γ.Σ. της ΕΠΣΚ με «οικονομικό έλεγχο στο χθες»

Ενδιαφέρουσα Γ.Σ. της ΕΠΣΚ με «οικονομικό έλεγχο στο χθες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Γ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας την Τετάρτη 25.05.2022 για δυο λόγους.

24
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Γ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας την Τετάρτη 25.05.2022 για δυο λόγους. Ο ένας είναι η έγκριση τροποποίησης ου καταστατικού, που πρέπει να εναρμονιστεί με βάση το Νέο αθλητικό νόμο και θεωρούμε ότι παμψηφεί θα εγκριθεί. Όμως το θέμα με την έγκριση του οικονομικού απολογισμού για την περσινή περίοδο, ως 29 Οκτώβρη, όταν διοικούσε η προηγούμενη διοίκηση θα έχει ενδιαφέρον, αφού στην ετήσια Γ.Σ. που έχει γίνει η νυν διοίκηση ζήτησε την έγκριση των απολογισμών (διοικητικού - οικονομικού) για την δική της περίοδο διοίκησης.  

Έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γίνει κάποιοι έλεγχοι, προσπάθεια συζήτησης των δυο πλευρών (παλιού και νέου Δ.Σ.) που δεν ευοδώθηκαν, υπάρχει διάσταση απόψεων, όλα θα ακουστούν στην Γ.Σ. που θα ξεκινήσει στις 18.00 στην αίθουσα των Διαιτητών Ποδοσφαίρου. Το κακό και σε αυτή την ΓΣ είναι πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο όλα τα σωματεία του νησιού.     

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. επικύρωση των πληρεξούσιων εγγράφων των αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

2. διορισμός τριών (3) γραμματέων για την τήρηση κι επικύρωση των πρακτικών.

3. Έγκριση τροποποίησης καταστατικού ΕΠΣΚ με βάση τον Νέο αθλητικό Νόμο

4. έγκριση οικονομικού απολογισμού 01.01.2021-29.10.2021(προηγούμενη Διοίκηση)

Προεδρεύων της Γ.Σ. είναι ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα Τετάρτη 25.05.2022, ώρα 18.00 και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης (άρθρο 27 παρ. 2 ισχύοντος καταστατικού Ε.Π.Σ.Κ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νόμιμα ορισθέντες αντιπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και 22 του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ.                                                                                                         

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ