Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φεστιβάλ από τον Σύλλογο Ουκρανών «Chervona Kalyna» στην Μαρίνα Μπενιτσών

Σύλλογος Ουκρανών
24 Μαΐου 2022 / 12:56
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 1 Ιουνίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Ουκρανών Κέρκυρας «Chervona Kalyna» διοργανώνει φεστιβάλ, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 1 Ιουνίου.

Το φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου στο χώρο της Μαρίνας Μπενιτσών στις 17.00μμ.

Θα συμμετέχουν τα παιδιά των προσφύγων Ουκρανών, τα οποία έχουν ετοιμάσει μαζί με τους γονείς τους και με τα μέλη του Συλλόγου διάφορα χειροποίητα σουβενίρ  για να μοιράσουν με ελληνόπουλα και όχι μόνο, για να περάσουν ένα μήνυμα ειρήνης και φιλίας.

Έχουν ετοιμάσει χορούς και τραγούδια, μουσικά παιχνίδια για να παίξουν μαζί με παιδιά που θα έρθουν στην μαρίνα εκείνη την μέρα. Γενικώς θα υπάρξει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα με πολλή διασκέδαση,  παιχνίδια και εκπλήξεις.

Τα παιδιά της Ουκρανίας θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα - "Είμαστε κι εμείς παιδιά σαν κ εσάς. Δικαιούμαστε κι εμείς τα παιδικά μας χρόνια να έχουν ειρήνη,  ασφάλεια,  αγάπη και φροντίδα των γονιών μας. Δικαιούμαστε κι εμείς να παίζουμε, να διασκεδάζουμε, να προβαδίζουμε και να  εξελίσσουμε τα ταλέντα μας, να μαθαίνουμε και να ονειρευόμαστε.

Ελάτε να γνωριστούμε,  να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε ωραία!"
Η είσοδος στο φεστιβάλ  θα είναι ελεύθερη. 

Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ με οποιοδήποτε τρόπο, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο:

+306946161881, Γαλήνη

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.