Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οικονομική Ενίσχυση σωματείου ΑΕ Λευκίμμης

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
23 Μαΐου 2022 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έρανο για να μπορέσει η ΑΕ Λευκίμμης να προσφύγει στο CAS και να βρει το δίκιο της στην υπόθεση με τον Μακεδονικό κάνει η ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έρανο για να μπορέσει η ΑΕ Λευκίμμης να προσφύγει στο CAS και να βρει το δίκιο της στην υπόθεση με τον Μακεδονικό κάνει η ΕΠΣ Κέρκυρας. Μια κίνηση αναγκαία αφού τα χρήματα που χρειάζονται είναι πάρα πολλά και δεν θα μπορούσε η ΑΕΛ να τα καλύψει. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να βρεθούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όμως πρέπει να λάμψει το δίκιο και σε αυτό τον αγώνα όλης της Κέρκυρας οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε.

Θα ήθελα να σταθώ εδώ και στους τρεις Δήμους, στην ΠΙΝ, στο Επιμελητήριο και σε άλλους φορείς  που πρέπει να βρουν τρόπο να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, γιατί είναι αδικία κατάφορα κατά του αθλητισμού της Κέρκυρας και μάλιστα «περίεργη» σε όλη τη διαδρομή της. Για να δούμε τι μπορεί να κάνει μια Κέρκυρα Ενωμένη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας:   

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχετε λάβει γνώση για την υπόθεση του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και τον υποβιβασμό της ομάδας άδικα και παράνομα.

Όπως έχουμε αποφασίσει από κοινού θα προσφύγουμε στο CAS (Court of Arbitration of Sport – Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), η προσφυγή αυτή έχει ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος.

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να συνδράμετε οικονομικά όπως έχετε δεσμευτεί.

Η όποια προσφορά σας, παρακαλούμε να κατατεθεί στο λογαριασμό της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τράπεζα:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8301-7245-1000-5451-0218-8959-8.

Με την αιτιολογία ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ CAS ΓΙΑ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι η όποια προσφορά σας, θα δημοσιοποιηθεί για λόγους διαφάνειας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια