Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον δρόμο στο Μέγα Υδρί

Μέγα Υδρί
19 Μαΐου 2022 / 13:10

Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης είναι σημαντικό γεγονός για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας με την προβλεπόμενη αναβάθμιση, συντήρηση και αποκατάσταση της βατότητας της κύριας δημοτικής οδού Μέγα Υδρί Σιδαρίου - Επαρχιακή οδός 31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και αποκατάσταση κύριας  δημοτικής οδού Κ2 στη θέση Μέγα Υδρί. Τη σύμβαση για τη  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Κ2 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑ ΥΔΡΙ ΔΕ ΕΣΠΕΡΙΩΝ»  Δήμου Βόρειας Κέρκυρας υπέγραψε την Τετάρτη 18 Μαϊου ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης  με τον ανάδοχο, παρουσία του αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη.

Στη δήλωση που ακολούθησε ο  Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, τόνισε πως «η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης  είναι σημαντικό γεγονός για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας  με την προβλεπόμενη αναβάθμιση, συντήρηση  και  αποκατάσταση της βατότητας της κύριας δημοτικής οδού Μέγα Υδρί  Σιδαρίου - Επαρχιακή οδός 31. Ο εκσυγχρονισμός και η ασφάλεια του οδικού δικτύου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας είναι υψηλά στις προτεραιότητές μας, γι΄ αυτό και επενδύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Επεσήμανε ότι «το  συγκεκριμένο έργο πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια απραξίας σε πείσμα των καιρών, παρά το εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον με πρωταγωνιστές την οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση αφενός και τις τεράστιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις  που παρατηρούνται από την άλλη.  Η τελευταία  παράμετρος αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη, αφού για να ξεκινήσει ένα έργο πρέπει να περάσει από  «σαράντα κύματα» … θυμίζουμε το τοιχίο Νυμφών που χρειάστηκαν 2 χρόνια και 35 στάδια για να υπογραφεί η σύμβαση.

Στηρίζουμε ισόρροπα όλες τις περιοχές  μας και εστιάζουμε σε παρεμβάσεις που διασφαλίζουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».