Συνεχίζουν ΟΦΑΜ και Γιάννης Γκαμπέτας τη νέα σεζόν

Συνεχίζουν ΟΦΑΜ και Γιάννης Γκαμπέτας τη νέα σεζόν

Ο πρόεδρος του ΟΦΑΜ κ. Σπ. Κουρής με τον κ. Ι. Γκαμπέτα έδωσαν τα χέρια τον Φλεβάρη και... συνεχίζουν για τη νέα σεζόν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάννης Γκαμπέτας είναι ένας έμπειρος προπονητής, όπου έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις και η προπονητική του αξία δεδομένη.

18
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάννης Γκαμπέτας είναι ένας έμπειρος προπονητής, όπου έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις και η προπονητική του αξία δεδομένη. Το Φλεβάρη σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κλήθηκε να βοηθήσει τον ΟΦΑΜ, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά η ομάδα που ήταν κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η διοίκηση γνωρίζοντας την αξία του Γιάννη Γκαμπέτα, έκανε το αυτονόητο και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του, ενημέρωσε δε με την παρακάτω ανακοίνωση:   

 «Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του, ότι προπονητής για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα είναι ο κ. Γιάννης Γκαμπέτας. Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. με τον καταξιωμένο προπονητή, είχαμε απόλυτη ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μας, όπου βρίσκεται από τον Φεβρουάριο.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και Πολλές Επιτυχίες με το Σύλλογό μας».   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ