Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν ΟΦΑΜ και Γιάννης Γκαμπέτας τη νέα σεζόν

ΟΦΑΜ
18 Μαΐου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάννης Γκαμπέτας είναι ένας έμπειρος προπονητής, όπου έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις και η προπονητική του αξία δεδομένη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάννης Γκαμπέτας είναι ένας έμπειρος προπονητής, όπου έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις και η προπονητική του αξία δεδομένη. Το Φλεβάρη σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κλήθηκε να βοηθήσει τον ΟΦΑΜ, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά η ομάδα που ήταν κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η διοίκηση γνωρίζοντας την αξία του Γιάννη Γκαμπέτα, έκανε το αυτονόητο και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του, ενημέρωσε δε με την παρακάτω ανακοίνωση:   

 «Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του, ότι προπονητής για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα είναι ο κ. Γιάννης Γκαμπέτας. Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. με τον καταξιωμένο προπονητή, είχαμε απόλυτη ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μας, όπου βρίσκεται από τον Φεβρουάριο.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και Πολλές Επιτυχίες με το Σύλλογό μας».   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια