Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ 1-0 με ΡΟΗ που δεν έρχεται στην Κέρκυρα

Υδατοσφαίριση
18 Μαΐου 2022 / 12:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα από την Αθήνα επέλεξε να μην έλθει στην Κέρκυρα, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε επειδή λόγω του εργασίμου της ημέρας να είχε πολλές απουσίες και ενημέρωσε την Ομοσπονδία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της Α2 με τον ΝΑΟΚ να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία. Για να το πετύχει έχει αντίπαλο την ΡΟΗ και πρέπει να κάνει πρώτος δυο νίκες, σε τρεις αναμετρήσεις που αν χρειαστεί θα γίνουν. Η ομάδα της Κέρκυρας έχει πλεονέκτημα έδρας, αυτό απλά σημαίνει ότι ξεκινάει τη σειρά των αγώνων από την έδρα της και Τετάρτη 18 Μάη στις 17.00 ήταν προγραμματισμένο να γίνει το πρώτο ματς.

Η ομάδα από την Αθήνα επέλεξε να μην έλθει στην Κέρκυρα, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε επειδή λόγω του εργασίμου της ημέρας να είχε πολλές απουσίες και ενημέρωσε την Ομοσπονδία. Με βάση τον κανονισμό ο αγώνας κατακυρώνεται στον ΝΑΟΚ με σκορ 5-0 και πλέον έχουμε τη μια από τις δυο νίκες που χρειαζόμαστε για την παραμονή μας.

Ο ΝΑΟΚ θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αθήνα για τον 2ο αγώνα, αν κερδίσει μένει στην κατηγορία, σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε και τρίτο ματς που (αν χρειαστεί) θα γίνει στην Κέρκυρα, στο «Σπ. Γιαννιώτης» την ερχόμενη Κυριακή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια