Ο ΝΑΟΚ παίζει την παραμονή του με ΡΟΗ Τετάρτη 17/5

Ο ΝΑΟΚ παίζει την παραμονή του με ΡΟΗ Τετάρτη 17/5

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην τελική ευθεία των φετινών προσπαθειών του ΝΑΟΚ για την παραμονή του στην Α2 και την επόμενη σεζόν.

17
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην τελική ευθεία των φετινών προσπαθειών του ΝΑΟΚ για την παραμονή του στην Α2 και την επόμενη σεζόν. Η μέτρια παρουσία του σε γενικές γραμμές φέτος είναι απόρροια της αδυναμίας να προπονηθεί στο «Σπ. Γιαννιώτης» αφού είναι γνωστό πως για τέσσερεις μήνες ήταν κλειστό λόγω εργασιών.

Είμαστε στο παρά ένα για την επίτευξη του στόχου, που ήταν εξ αρχής η παραμονή η οποία μπορεί να κριθεί σε δυο ή τρία παιγνίδια.

Ο ΝΑΟΚ θα παίξει με την ΡΟΗ με αβαντάζ έδρας στις δυο νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία, ξεκινώντας από το κολυμβητήριο της Κέρκυρας την Τετάρτη 17 Μάη στις 17.00. Ένα ματς που πρέπει να το κερδίσει να κάνει το 1-0 και πηγαίνοντας στην Αθήνα για το 2ο ματς με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση «να καθαρίσει» την παραμονή, είναι καλύτερος ο ΝΑΟΚ από την ΡΟΗ και μπορεί να το δείξει εντός πισίνας.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Καρδόνας μας είπε: «Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένει με ανυπομονησία αυτή τη σειρά των αγώνων. Βέβαια υπάρχουν και πάλι απουσίες, αφού δεν θα είναι οι Πισσίας και Γιαβαρίδης στον αγώνα (επαγγελματικοί  λόγοι), αλλά παρ΄ όλα αυτά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Να σημειώσουμε ότι το 2ο ματς θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 20 Μάη και αν χρειαστεί και 3ο αυτό θα γίνει στην Κέρκυρα στο «Σπ. Γιαννιώτης» την Κυριακή 22 Μάη.  Ο νικητής αυτής της σειράς των μπαράζ κερδίζει την παραμονή του, ενώ στην προηγούμενη φάση αυτών των αγώνων ο ΝΑΟΚ αντιμετώπισε δυο φορές την ΡΟΗ και τα δυο ματς τελείωσαν ισόπαλα.

Καλό είναι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο κολυμβητήριο να ενισχύσουν τον Όμιλο στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία και να σταθεροποιηθεί, με απώτερο στόχο να επιστρέψει στο εγγύς μέλλον σε μια κατηγορία που παλιότερα με Κερκυραίους αθλητές αγωνίστηκε πολλές φορές.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ