Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίσιμη Γ.Σ. της ΑΕ Λευκίμμης την Κυριακή 22 Μάη

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
17 Μαΐου 2022 / 14:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί η ΑΕΛ έχει Γενική Συνέλευση, για Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό, ενώ έρχονται και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί η ΑΕΛ έχει Γενική Συνέλευση, για Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό, ενώ  έρχονται και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μια θα λέγαμε πολύ κρίσιμη Συνέλευση που θα καθορίσει και το άμεσο μέλλον της ομάδας, σε μια στιγμή που εκκρεμεί η υπόθεση με τον Μακεδονικό και ο άδικος υποβιβασμός (στα χαρτιά) της ΑΕΛ και πιθανόν να ξεκαθαρίσει τις επόμενες κινήσεις που πρέπει θέλει να κάνει (προσφυγή στο CAS). Νομίζουμε ότι η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη.

Η ανακοίνωση

«Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 11.00 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης Γυμνασίου & Λυκείου Λευκίμμης θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της χρονιάς εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν την ομάδα.

Καλείτε ο κόσμος της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης και ολόκληρης της Κέρκυρας να δώσει δυναμικό παρών.

Οι εγγραφές των μελών θα ξεκινήσουν έπειτα από ανακοίνωση της ομάδας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια