Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παυλίδης, Γονίδη, Βάρελης στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Οι σταυροί στο Ιόνιο

Εκλογές
17 Μαΐου 2022 / 10:26

Πρωτιά για τον Κώστα Παυλίδη - Ποιοι είναι οι 6 εκλεγέντες από τα Ιόνια Νησιά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πρωτιά στα Ιόνια Νησιά κατέκτησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπή του Κόμματος. Στα νησιά του Ιονίου, συνολικά, 14 υποψήφιοι διεκδίκησαν 6 θέσεις στη νέα Κ.Ε. του κόμματος

Δεδομένου ότι εκτός από τον αριθμό των σταυρών, η εκλογή κρίθηκε και από τον παράγοντα της ποσόστωσης, αναμένεται από χθες η επίσημη ανακοίνωση από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, καθώς γίνεται επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των μεγάλων περιφερειών.

Καλά πληροφορημένες πηγές κομματικές ωστόσο, ανέφεραν στην "Ε", ότι θεωρούνται "κλειδωμένες" οι θέσεις στην Κ.Ε. για τους 6 υποψηφίους του Ιονίου, με τους τρεις να είναι από τον νομό Κέρκυρας, τους δύο από τη Ζάκυνθο και έναν από την Κεφαλονιά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την Κέρκυρα εκλέγονται ο Κώστας Παυλίδης, η Μαρία Γονίδη και ο Σπύρος Βάρελης. Από την Κεφαλονιά η πρώην βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ενώ από τη Ζάκυνθο στην Κ.Ε. μπαίνουν ο Αντώνης Κασσιμάτης και η Γεωργία Γκιβέτση. 

Οι σταυροί των υποψηφίων συνολικά

Αθροιστικά οι σταυροί όλων των εκλογικών τμημάτων του Ιονίου: 

Βάρελης Σπύρος 110  

Γκιβέτση Γεωργία 97 

Γκούσης Κώστας 163

Γονίδη Μαρία 164  

Θεοπεφτάτου Αφροδίτη 173 

Κακαβίτσας Φοίβος 119 

Καραπάνος Χρήστος 32

Κασσιμάτης Αντώνης 175 

Λουκανάρη Αγγελική 46

Κυριακόπουλος Δημήτρης 16

Παγκράτης Σπύρος 69

Παυλίδης Κώστας 210

Περδικάρης Θανάσης 171

Ταρασίδου Πηνελόπη 65 


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ