Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Μέγαρο Μουσικής το παραδοσιακό χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού Σύλλογου Αη Μαθιά

Μέγαρο Μουσικής
16 Μαΐου 2022 / 12:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το σχήμα αυτό θα συμμετάσχει με παραδοσιακούς κερκυραϊκούς σκοπούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. To Παραδοσιακό Χορωδιακό σχήμα του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αη Μαθιά θα λάβει μέρος στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στις 21 & 22 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Το σχήμα αυτό θα συμμετάσχει με παραδοσιακούς κερκυραϊκούς σκοπούς στο Φεστιβάλ  αυτό που αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών.

Στην σκηνή του Μεγάρου πρόκειται να εμφανιστούν Πολυφωνικές Χορωδίες, Φιλαρμονικές Μπάντες, Παραδοσιακές και Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά και κρουστά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.

Ο σύλλογος καλεί τους Αγιομαθίτες  και Κερκυραίους της Αθήνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.
Ωρα έναρξης 19:00

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.