Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης: "Στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ προς τη δικαίωση"

Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απόφαση του μηδενισμού της Λευκίμμης και ανάδειξη σαν πρωταθλητή του Μακεδονικού, έχει αναστατώσει όλη την Κοζάνη που δίνει μάχη σε συνεργασία με την Λευκίμμη για να ανατραπεί η κατάφορη αδικία.

13
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απόφαση του μηδενισμού της Λευκίμμης και ανάδειξη σαν πρωταθλητή  του Μακεδονικού, έχει αναστατώσει όλη την Κοζάνη που δίνει μάχη σε συνεργασία με την Λευκίμμη για να ανατραπεί η κατάφορη αδικία. Μάλιστα πέραν των δηλώσεων που έχουν γίνει από τοπικούς άρχοντες της Κοζάνης, έρχεται και το Δημοτικό Συμβούλιο και στηρίζει με ανακοίνωσή του ανοικτά τον αγώνα Φ.Σ. Κοζάνης και ΑΕ Λευκίμμης.

Η ανακοίνωση του Δημ. Συμ. Κοζάνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την πρωτόγνωρη για τα Νομικά χρονικά αρνητική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΟ

για την ομάδα Ποδοσφαίρου του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, η οποία έκανε δεκτή την ένσταση του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης   για αντικανονική συμμετοχή αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο δεν είχε επιβληθεί καμία ποινή.

Με την απόφαση αυτή αναδεικνύεται πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και αδικείται κατάφωρα η ομάδα της πόλης μας, που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και η ομάδα της Λευκίμμης.

Μετά την ομόφωνη Πρωτόδικη απόφαση η οποία είχε απορρίψει την ένσταση του Μακεδονικού, η πρωτοφανής απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΟ αδικεί και ακυρώνει την προσπάθεια της Διοίκησής, των Προπονητών και των Αθλητών της Κοζάνης και της Λευκίμμης και μηδενίζει κάθε έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την πεποίθηση ότι τα Αρμόδια όργανα θα ανταποκριθούν στο ρόλο τους και θα δικαιώσουν τις ομάδες Ποδοσφαίρου της Κοζάνης και της Λευκίμμης και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του σε κάθε προσπάθεια του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ προς τη δικαίωση.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Χρ. Φλώρος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ