Για το διπλό στην Αμφιλοχία ο Αστέρας Πετριτή

Για το διπλό στην Αμφιλοχία ο Αστέρας Πετριτή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας έχει ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος πάει στην Αμφιλοχία για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Στάνου την πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας.

13
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας έχει ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος πάει στην Αμφιλοχία για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Στάνου την πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας. Είναι ένα ματς της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου, με την Κερκυραϊκή ομάδα να παλεύει για την άνοδό της, στη σειρά δε αυτή των αγώνων να κυνηγά μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η «ομάδα του λιμανιού» έχει πολλά προβλήματα, κυρίως με τραυματισμούς, οι απουσίες μετράνε, αλλά έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα και αυτό θα κάνει στην Αμφιλοχία, θα επιδιώξει να κάνει τρεις τι νίκες της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πολύ δύσκολο ματς γιατί είναι δυνατή η ομάδα της Αναγέννησης 9η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε τον τίτλο στην Αιτωλοακαρνανία)  και αυτή στοχεύει στην άνοδο, όμως οι έμπειροι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μπορούν να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που χρειάζεται η ομάδα, αφού όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα και με τις εντός έδρας ήττες Σελεύκειας, Πάργας και Ξηροβουνίου ίσως ο πήχης της ανόδου ανέβει.

Στο ματς αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την Αχαΐα και είναι οι Ε. Σαφαρίκας, Μ. Ανδριανός, Ι. Κουτσόχερας. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15.00 (για συγκοινωνιακούς λόγους) στο γήπεδο της Αμφιλοχίας.

 

Πρόγραμμα  (3η αγωνιστική)

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα 16.00

ΑΕ Νέας Σελεύκειας – ΑΣ Καστοριά 1980

Αναγέννηση Στάνου – Αστέρας Πετριτή

Απόλλων Πάργας-ΑΕ Ξηροβουνίου

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

 

Βαθμολογία

Θύελλα Κατσικάς                    4-0       6

Αστέρας Πετριτή                     3-1       6

Αναγέννηση Στάνου                1-0       3

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Α.Σ. Καστοριά 1980                 1-1       3

Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας        0-3       0

Α.Ε. Νέα Σελεύκεια                 1-4       0

Α.Σ. Απόλλων Πάργας             0-1       0

***Έχουν κάνει το ρεπό τους Πάργα, Αναγέννηση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ