Φινάλε με Φίλιππο Βέροιας για τον ΚΓΣ, που θέλει την 2η θέση

Φινάλε με Φίλιππο Βέροιας για τον ΚΓΣ, που θέλει την 2η θέση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνονται το Σάββατο οι αγώνες μπαράζ ανόδου της Α2 γυναικών στον 2ο Όμιλο που μετέχει ο Κερκυραϊκός.

13
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνονται το Σάββατο οι αγώνες μπαράζ ανόδου της Α2 γυναικών στον 2ο Όμιλο που μετέχει ο Κερκυραϊκός. Παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις η ομάδα του νησιού μας, δεν μπορεί να πάρει την 1η θέση και την άνοδο στην Α1, αφού οι εντός έδρας ήττες από Σταυρούπολη και Ορφέα της το στερούν, έστω και αν τις δυο αυτές ομάδες τις κέρδισε εκτός έδρας. Όμως σε κάθε ισοβαθμία, που μετράει και η διαφορά τερμάτων υστερεί ο ΚΓΣ.

Την τελευταία αγωνιστική στο ματς Απόλλωνα-Ορφέα θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα ανέβει στην Α1, ενώ ο ΚΓΣ καραδοκεί, τουλάχιστον να πάριε τη δεύτερη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει την άνοδο. Αν υπάρξει νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο Κερκυραϊκός, εδώ στο ΕΑΚΚ νικήσει τον Φίλιππο Βέροιας, σίγουρα θα τερματίσει στην 2η θέση.

Υπάρχει μια πικρία για την όλη εξέλιξη, αφού η ήττα την 1η αγωνιστική εντός έδρας είναι αυτή που ουσιαστικά σου στερεί την άνοδο, αλλά παράλληλα και μια ικανοποίηση γιατί μια ομάδα 4-5 χρόνων έφτασε και κτύπησε την πόρτα της Α1, ξεκινώντας από το μηδέν και με κερκυραίες (στην πλειοψηφία τους) νεαρές αθλήτριες. Αυτές αποτελούν το μέλλον του γυναικείου χάντμπολ στο νησί, με την εγγύηση της οργάνωσης και του συντονισμού από τον Νίκο Πέρρο και τους συνεργάτες του.

Ο αγώνας στο κλειστό του ΕΑΚΚ θα ξεκινήσει στις 15.00 και η ομάδα του ΚΓΣ περιμένει τον κόσμο να σταθεί δίπλα στις αθλήτριες που είναι άξιες συγχαρητηρίων για όλα όσα πέτυχαν φέτος.

 

Πρόγραμμα  (10η αγωνιστική)

Σάββατο 14 Μάη 2022

Κερκυραϊκός –  Φίλιππος Βέροιας

Απόλλων Σταυρούπολης – Ορφέας Σουρωτής  

Ρεπό το Αμύνταιο

 

Βαθμολογία

Απόλλων Σταυρούπολης              193-147                11

Ορφέας Σουρωτής                          166-138                11

Κερκυραϊκός                                     156-146                10

Φίλιππος Βέροιας                            174-191                4

Αμύνταιο                                            164-231                0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ