Κυριακή 03.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημ. Θέατρο της ΑΕΛ

ΑΕΛ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
12 Μαΐου 2022 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στο λιμάνι της Λευκίμμης το απόγευμα της Τετάρτης 11/5/2022,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στο λιμάνι της Λευκίμμης το απόγευμα της Τετάρτης 11/5/2022, για την άδικη απόφαση σε βάρος της ΑΕΛ, θα έχουμε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής στην πόλη αυτή τη φορά και οι άνθρωποι της ΑΕΛ περιμένουν στήριξη από τους φορείς και τον κόσμο.

Η ανακοίνωση ΑΕΛ

Διαμαρτυρία στο Δημοτικό Θέατρο

Καλούνται Βουλευτές, Δήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και όλος ο απλός φίλαθλος κόσμος να δώσει το παρών ενάντια στην αδικία της απόφασης της έφεσης που ρίχνει την ομάδα μας στις τοπικές κατηγορίες. Παρασκευή 13/05/2022 ώρα 11.00.

Να σημειώσουμε ότι στο Λιμάνι της Λευκίμμης παρόντες ήταν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αυλωνίτης, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Ι. Λέσσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Αλεξάκης, ο Ι. Τρεπεκλής (πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας), ο κ. Γκούσης (επικεφαλής “Δημοκρατικής Συνεργασίας για το Νότο”) και φυσικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ι. Βλαχόπουλος.

Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ για την πορεία της υπόθεσης και τονίστηκε ότι υπάρχει συνεργασία με την ΕΠΣ Κοζάνης για προσφυγή στο CAS, ενώ την Παρασκευή αντιπροσωπεία από την Κοζάνη θα βρεθεί στην ΕΠΟ, ενώ προσκλήθηκε να είναι παρών ο πρόεδρος της ΑΕΛ και της ΕΠΣΚ. Μίλησαν για το δίκιο της υπόθεσης και τη στήριξη που είναι διαθετημένοι να προσφέρουν οι επίσημοι που παρευρέθηκαν εκεί. Θετικό ότι έγινε μέσα σε κλίμα ενωτικό και αποφασιστικό, με τις επόμενες ενέργειες να δείχνουν κατά πόσο τα λόγια θα υλοποιηθούν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.