Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή δύσκολα 2-1 τη Ν. Σελεύκεια

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ
11 Μαΐου 2022 / 19:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετράνε οι βαθμοί στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική και ο Αστέρας Πετριτή έπαιξε γι αυτό και νίκησε στην έδρα του την πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας με 2-1 σε ένα μετριότατο παιγνίδι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετράνε οι βαθμοί στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική και ο Αστέρας Πετριτή έπαιξε γι αυτό και νίκησε στην έδρα του την πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας με 2-1 σε ένα μετριότατο παιγνίδι. Έτσι διπλασίασε τις νίκες του και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, αλλά για να φτάσει στην άνοδο πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, γιατί στο ματς με την Σελεύκεια ήταν μέτριος στο α΄ μέρος και κακός στην επανάληψη.

Λίγες φάσεις στο α΄ μέρος, ενώ σε ένα δίλεπτο ο Αστέρας πέτυχε δυο γκολ και πήρε προβάδισμα νίκης. Με εξαιρετική προσπάθεια και φοβερό βολέ στο 37΄ ο Γεωργοπάλης έκανε το 1-0 και δυο λεπτά αργότερα ο Μπεσού βρήκε εξαιρετικά τον Ι. Γραικό, αυτό έδωσε στον Θηραίο που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 σκορ ημιχρόνου, δίκαιο με βάση την εμφάνιση των ομάδων.

Στην επανάληψη ο Αστέρας γύρισε πολύ πίσω ήταν κάκιστος και έδωσε τη δυνατότητα στη Ν. Σελεύκεια που ήλθε στην Κέρκυρα μόλις με 13 ποδοσφαιριστές, να αρχίζει να απειλή. Φανερό ήταν ότι το γκολ ήταν προ των πυλών, έτσι στο 66΄ο Γόγολος κέρδισε πέναλτι από τον Πολύζο, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και μείωσε σε 2-1. Το άγχος παικτών και φιλάθλων μεγάλωνε, ενώ ο Αστέρα εξακολουθούσε να είναι κακός και να απειλείται με ισοφάριση, όμως κράτησε το υπέρ του σκορ, χωρίς να απειληθεί παρά 1-2 φορές και πήρε τους τρεις βαθμούς. Μόνη δικαιολογία οι αρκετές απουσίες που είχε, αλλά…  

Διαιτητές: Β. Πολυχρονίου, Αλ. Δρουδάκης, Κ. Αποστολίδης από τα Γρεβενά, πολύ καλοί.

Αστέρας Πετριτή: Πισιάνης, Καλησπεράτης, Γεωργοπάλης Χρ., Μεντής, Πολύζος, Γραικός Ι., Στούπας, Θηραίος, Σκολαρίκης, Μπεσού, Μάμαλος (έπαιξαν και οι Νέστο, Ασπιώτης).   

Ν. Σελεύκεια: Βενέτης, Βάσιος Ι., Βασιλείου, Βάσιος Β., Γόγολος, Γιαννακός, Κατσέλης, Μαντζάς, Σούφης, Γούσης, Γαλάνης (έπαιξε και ο Μήτσης).

 

Αποτελέσματα  (2η αγωνιστική)

Θύελλα Κατσικάς - Α.Ε. Ξηροβουνίου            2-0

Αστέρας Πετριτή - Νέα Σελεύκεια                  2-1

Απόλλων Πάργας - Α.Σ. Καστοριάς                 0-1

Ρεπό: Αναγέννηση Στάνου

 

Βαθμολογία

Θύελλα Κατσικάς                    4-0       6

Αστέρας Πετριτή                     3-1       6

Αναγέννηση Στάνου                1-0       3

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Α.Σ. Καστοριά 1980                 1-1       3

Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας        0-3       0

Α.Ε. Νέα Σελεύκεια                 1-4       0

Α.Σ. Απόλλων Πάργας             0-1       0

***Έχουν κάνει το ρεπό τους Πάργα, Αναγέννηση.

 

Επόμενη (3η αγωνιστική)

Κυριακή 15 Μαΐου 2022 ώρα 16.00

ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Καστοριά 1980

Αναγέννηση Στάνου – Αστέρας Πετριτή

Απόλλων Πάργας-ΑΕ Ξηροβουνίου

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια