Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση καταπέλτης κατά πάντων από Κοζάνη

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
11 Μαΐου 2022 / 15:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ. Η Κοζάνη βράζει σαν άμεσα ενδιαφερόμενη για τον μηδενισμό της Λευκίμμης και ετοιμάζεται να έλθει απέναντι σε αυτή τη σαπίλα που κουμαντάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΟΖΑΝΗ. Η Κοζάνη βράζει σαν άμεσα ενδιαφερόμενη για τον μηδενισμό της Λευκίμμης και ετοιμάζεται να έλθει απέναντι σε αυτή τη σαπίλα που κουμαντάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της «Τα λιοντάρια» αμέσως μετά την είδηση της απόφασης της Επιτροπής εφέσεων εξέδωσε ανακοίνωση, που απλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους, στην πραγματική τους διάσταση και ζητάει και την παραίτηση του κ. Αυγενάκη, που δείχνει αδύναμος να κάνει το παραμικρό, όσο και αν φωνάζει για το αντίθετο.  

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Το βράδυ της Τρίτης για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πόσο σάπιο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν την Κοζάνη.

Δυστυχώς όμως για τους εχθρούς μας, είμαστε μια γροθιά απέναντι τους ,ενωμένοι και συσπειρωμένοι, και θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι τέλους. Ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης πρέπει άμεσα να παραιτηθεί.

Τριάντα και βάλε χρόνια ζούμε το θέατρο του παραλόγου παράγκες, στησίματα , στημένους πίνακες διαιτησίας, διεφθαρμένους παρατηρητές, διαιτητικές αποφάσεις που γελάει όλη η Ελλάδα και κλεμμένα πρωταθλήματα.

Πότε επιτέλους κύριε υφυπουργέ θα πάρετε θέση; Ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Όλο το σύστημα του ποδοσφαίρου που είναι πιο βρώμικο και από τους υπονόμους και η σαπίλα υφίσταται από τους γραμματείς της επο έως τα ανώτατα όργανα έφτασε σήμερα η μέρα που το ποτήρι ξεχείλισε.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν αυτή που μίλαγε για εξυγίανση, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και καθαρό αθλητισμό. Σήμερα έδωσε εντολή να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά μια δικαστική απόφαση σε βάρος της Λευκίμμης και της άμεσα  ενδιαφερόμενης Κοζάνης. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Αυτοί είστε όμως περιμένατε να γίνετε εξουσία και μόλις γίνατε, κάνετε τα ίδια και χειρότερα.

Από σήμερα λοιπόν είστε απέναντι μας. Ο υφυπουργός αθλητισμού και ο πρωθυπουργός που ξέρει πολύ καλά τι γίνεται πρέπει άμεσα να πάρουν θέση. Πολεμήστε την διαφθορά, στείλτε φυλακή όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Πολεμήστε την αιτία του κακού και όλα θα αλλάξουν.

*Κύριε Θωμαΐδη μια ζωή θα είσαι ο υπηρέτης του συστήματος.

*Κύριε Ανδρώνη να χαίρεστε την Ελευθερία του λόγου και την δημοκρατία σας.

*Όσο για τους τοπικούς φορείς της πόλης και του νομού μας που απείχαν παντελώς ας τους κρίνει η κοινωνία.

*ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

*ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια