Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ι. Αποστόλου (πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης): Θα προσφύγουμε στο CAS μαζί με την ΕΠΣ Κέρκυρας

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
11 Μαΐου 2022 / 15:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ. Μιλώντας στο kozan.gr , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Ι. Αποστόλου αμέσως μετά τη απίστευτη απόφαση που δικαίωσε τον Μακεδονικό, μεταξύ που των άλλων είπε ότι,

ΚΟΖΑΝΗ. Μιλώντας στο kozan.gr , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Ι. Αποστόλου αμέσως μετά τη απίστευτη απόφαση που δικαίωσε τον Μακεδονικό, μεταξύ που των άλλων είπε ότι, «Θα προσφύγουμε στο CAS, μαζί με το νομικό επιτελείο της Κοζάνης και την ΕΠΣ Κέρκυρας”. Ήδη από το βράδυ της Τρίτης 10/5/2022 υπάρχει επαφή και με την ΕΠΣ Κέρκυρας, με τον πρόεδρο κ. Ι. Βλαχόπουλο να επιβεβαιώνει τις επαφές. Αυτό απλά δείχνει ότι άμεσα κινήθηκαν οι δυο ΕΠΣ που ενδιαφέρονται για τις ομάδες τους, της Κέρκυρας για την ΑΕΛ, που με αυτή την απόφαση υποβιβάζεται, ενώ της Κόζανης η ομάδα που πήρε τον τίτλο, της τον αφαίρεσαν και δεν θα παίξει στα μπαράζ ανόδου.  

Δείτε τι ακριβώς είπε ο κ. Αποστόλου

«Η απόφαση ανήκει σε εφέτες δικαστές, ενώ στην πρωτοβάθμια ήταν πρωτοδίκες δικαστές… η απόφαση είναι διάτρητη από παντού. Είμαι ήδη στην Αθήνα, σε ανοικτή γραμμή με το νομικό επιτελείο της Κοζάνης και την ΕΠΣ Κέρκυρας, προσφεύγουμε στο CAS (Διεθνές Αθλητικό δικαστήριο) άμεσα. Υπάρχουν σωρεία αποφάσεων που μας δικαιώνουν, π.χ. η πιο πρόσφατη όπου ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού απώθησε στο ημίχρονο του αγώνα με τα Γιάννενα την περασμένη εβδομάδα ποδοσφαιριστή, γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, χωρίς να τιμωρηθεί από το διαιτητή, τον απάλλαξε και η αθλητική δικαστής της Super League. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο μόνος υπεύθυνος να τιμωρήσει  τον παίκτη είναι ο διαιτητής, δεν το έκανε. Εδώ έχουμε παρόμοια απόφαση που ΔΕΝ τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή, το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

Ήμουνα όλη μέρα στην ΕΠΟ, μέχρι να βγει η απόφαση, όλοι οι νομικοί εκεί μου έλεγαν ότι είναι καραμπινάτη απόφαση υπέρ της Λευκίμμης. Πάμε στην επόμενη μέρα, θα πάμε στον CAS τα στοιχεία είναι ατράνταχτα, αν ξεκινήσουν τα μπαράζ και δικαιωθεί η Κοζάνη (Λευκίμμη) θα ακυρωθούν. Να θυμίσω ότι ο κ. Μπαλτάκος που ήταν νομικός σύμβουλος στην ΕΠΑΕ και θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Λευκίμμης. Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος, θα πάμε στο CAS, εκεί θεωρώ ότι θα δικαιωθούμε σίγουρα και τότε θα πάρουν το μάθημά τους όλοι αυτοί που θέλησαν ή προσπαθούσαν να κάνουν κάτι άλλο».

«Στο τέλος μπορεί να ανεβούμε και χωρίς μπαράζ» είπε με νόημα ο πρόεδρος και εδώ αναρωτιέται κανείς, τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια δήλωση και γιατί την είπε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια