Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπομονή ναρθεί το νερό (18:00) (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΒΛΑΒΗ
10 Μαΐου 2022 / 18:32
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Ο αγωγός έχει σκιστεί περίπου μισό μέτρο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΚ, που πασχίζουν να τον μπαλώσουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η βλάβη είναι σοβαρή και βαθειά. Πρόκειται για έναν από τους κεντρικούς αγωγούς δια μέσου του οποίου υδροδοτείται η πόλη. Η βλάβη εντοπίστηκε στην αρχή της ε.ο. Παλαιοκαστρίτσας, στου Σολάρη (Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων). Λόγω των εργασιών παρατηρείται στο σημείο μικρό μποτιλιάρισμα.

Ο αγωγός έχει σκιστεί περίπου μισό μέτρο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΚ, που πασχίζουν να τον μπαλώσουν.

Στις (18:00) δήλωναν στο enimerosi.com πως θα χρειαστούν δυο ώρες ακόμα για την αποκατάσταση και την υδροδότηση της πόλης.



Επιτόπου και η δήμαρχος Μ. Υδραίου με στελέχη του Γραφείου της και της δημοτικής Αρχής.

Η συχνότητα αυτών των βλαβών καταδεικνύει την αναγκαιότητα της αντικατάστασης των δυο κεντρικών αγωγών υδροδότησης της πόλης, τόσο από τα Γουβιά (ο σημερινός) όσο και από την Ανάληψη.



Συστήνεται υπομονή στους κατοίκους και τους εποχούμενους στην περιοχή.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.