Στη Χαλκίδα η Κ17 με στόχο τη νίκη πρόκριση στους 8

Στη Χαλκίδα η Κ17 με στόχο τη νίκη πρόκριση στους 8

H K17 της ΕΠΣΚ όπως παρατάχθηκε στο ματς με την ΕΠΣ Λάρισας πριν 2 μήνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αισιοδοξία ότι μπορούν να περάσουν το σκόπελο που λέγεται ΕΠΣ Εύβοιας το πρωί της Τρίτης 10 Μάη αναχώρησε από το νησί η ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κέρκυρας, για τον αγώνα της Β΄ φάσης (των 16) που θα δώσει την Τετάρτη 11 Μάη.

10
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αισιοδοξία ότι μπορούν να περάσουν το σκόπελο που λέγεται ΕΠΣ Εύβοιας το πρωί της Τρίτης 10 Μάη αναχώρησε από το νησί η ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κέρκυρας, για τον αγώνα της Β΄ φάσης (των 16) που θα δώσει την Τετάρτη 11 Μάη. Ο αγώνας θα γίνει στη Χαλκίδα στο γήπεδο της ΕΠΣ και θα ξεκινήσει στις 13.30.

Σε περίπτωση νίκης η ΕΠΣ Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει (γηπεδούχος πλέον) τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Μαγνησίας στην προημιτελική φάση.

Σίγουρα το πολύωρο ταξίδι θα κουράσει τα παιδιά, αλλά υπάρχει θέληση και πίστη να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η ΕΠΣΚ είχε ενημερώσει με πρόσκλησή της την αποστολή του αγώνα αυτού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλούνται οι παρακάτω ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των σωματείων της δύναμής μας οι οποίοι επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην αποστολή της Μικτής ομάδας Κ17 της Ένωσής  μας στον αγώνα της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11.05.2022 με την αντίστοιχη ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να παραβρίσκονται την ΤΡΙΤΗ 08.05.2022 στο ΛΙΜΑΝΙ  στα εκδοτήρια  και ώρα 8.15:

Σαμοϊλης Γ., Τόμπρος Λ., Λέσι Φ., Μαρίτσας Κ., Παλαιοχώρης Σ., Μπουρδούβαλης Γ., Μέξας Β., Βαγγαλάτης Γ., Μωραΐτης Χ., Γαούτσης Ν., Μάνδυλας Α., Μπαλός Ε., Τσιάβος  Σπ., Βρεκάι Α., Βρακάς Α., Γαρδικιώτης Α., Βρυώνης Γ., Κρητικός Α., Κοσκινάς Π., Αντωνόπουλος Μ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ