Ενίσχυση της Αστυνομίας του Αεροδρομίου ζήτησε ο Στ. Γκίκας

Ενίσχυση της Αστυνομίας του Αεροδρομίου ζήτησε ο Στ. Γκίκας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Λευτέρη Οικονόμου είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

09
Μαΐου / 2022

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η ενίσχυση του Αεροδρομίου της Κέρκυρας με Αστυνομικό Προσωπικό, εν όψει της θερινής περιόδου. Ο Βουλευτής έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι σύμφωνα με τα υφιστάμενα και άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία, η κίνηση στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας αναμένεται να είναι αυξημένη, καθώς – εκτός απροόπτου – αναμένεται μία ιδιαίτερα καλή τουριστική σεζόν.

Επιπλέον συζητήθηκε το αίτημα για την μεταφορά των Φυλακών της Κέρκυρας εκτός αστικού ιστού. Εξάλλου η εξέταση του ζητήματος από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, όταν με εντολή του Υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου επισκέφθηκε την Κέρκυρα ο Τεχνικός του Σύμβουλος, Άδωνις Ιορδανίδης, προκειμένου να επισκεφθεί δημοτικά και μη οικόπεδα που προτείνονται για την ανέγερση νέων Φυλακών.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Οικονόμου αναμένεται να επισκεφθεί την Κέρκυρα, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η δυνατότητα υλοποίησης αυτού του σημαντικού για την Πόλη της Κέρκυρας αιτήματος.