Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης

ΕΠΣΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06 Μαΐου 2022 / 16:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νυν διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας ανέλαβε στις αρχές Νοέμβρη και προσπάθησε να φέρει εις πέραν πρωτάθλημα κύπελλο και κάθε υποχρέωση που είχε η Ένωση, σε μια σεζόν που ήδη είχε ξεκινήσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νυν διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας ανέλαβε στις αρχές Νοέμβρη και προσπάθησε να φέρει εις πέραν πρωτάθλημα κύπελλο και κάθε υποχρέωση που είχε η Ένωση, σε μια σεζόν που ήδη είχε ξεκινήσει. Η κριτική είναι εύκολη, ιδιαίτερα όταν ψάχνεις να βρεις λάθη, αλλά θεωρούμε ότι έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια, οι φωνές διαμαρτυρίας ελάχιστες (σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια), εστιαζόταν κυρίως σε διαιτητικά λάθη, με ένα τέλος πραγματικά όμορφο που το απόλαυσαν εκατοντάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο μπαράζ  ανόδου για την Α1 και στον τελικό κυπέλλου στο γήπεδο του Ολύμπου. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως μια «διαλυμένη διαιτησία» που υπήρχε, δεν είναι δυνατόν σε λίγους μήνες να τη φτιάξει κανείς, χρειάζεται υπομονή από όλους, τα δείγματα της νέας διοίκησης είναι πολύ θετικά και ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια για την άνοδο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Το δελτίο τύπου 

Αγαπητοί φίλοι, παράγοντες,

Μια ποδοσφαιρική περίοδος έφτασε στο τέλος της, μέσα σε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που άλλαζαν κάθε εβδομάδα, καταφέρατε να κρατήσετε τις ομάδες σας ζωντανές.

Θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλατε για τη συμμετοχή σας στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ.

Συγχαίρουμε την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ για την κατάκτηση του ντάμπλ.

Συγχαίρουμε την ομάδα του ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ που παρά την ανθρώπινη πίκρα για την απώλεια στο νήμα, δυο τίτλων επίδειξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό, ήθος και αξιοπρέπεια και έχει τον απόλυτο σεβασμό μας για αυτό και μια θέση στην καρδιά όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κέρκυρας.

Συγχαίρουμε τις ομάδες ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων, ΠΑΟ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ και ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ για την άνοδο τους στην Α1 κατηγορία.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ  για την τεράστια και συγκινητική τους προσπάθεια στον αγώνα μπαράζ με την ομάδα του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Ευχαριστούμε επίσης την Διοίκηση του Ολύμπου τον κο Σκλαβούνο, τον κο Σφήκα και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Ολύμπου για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία που είχαμε τόσο στους αγώνες των μικτών μας ομάδων όσο και των αγώνων μπαράζ και του Τελικού Κυπέλλου.

Ύστερα από πολλά χρόνια το γήπεδο γέμισε με πολύ κόσμο.

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Τελικός Κυπέλλου ήταν μια γιορτή του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, όπως πρέπει να είναι. Ένας τελικός διαφήμιση για το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητές, γιατρούς, προπονητές για την συμμετοχή στα πρωταθλήματα μας και στο Κύπελλο της Ένωσής μας.

Φίλοι παράγοντες, μια ποδοσφαιρική περίοδος έκλεισε  και μία άλλη θα έρθει.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Κέρκυρας, θα συζητήσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν, είμαστε μια διοίκηση των 6 μηνών με αυτοκριτική διάθεση, θα σκύψουμε το κεφάλι κάτω με σκοπό να διοργανώσουμε με απόλυτη αξιοπιστία και σεβασμό προς όλους τα νέα πρωταθλήματα.

Θα συζητήσουμε μαζί για όλα, τι δεν κάναμε σωστά και θα ζητήσουμε τις απόψεις σας για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Μην ξεχνάτε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 25 Μαΐου, για το κλείσιμο μιας γκρίζας περιόδου της Ένωσής μας, αλλά και το σημαντικό θέμα της,  τροποποίησης του καταστατικού μας και εναρμόνιση του με τι επιταγές  της UEFA και της FIFA, η παρουσία όλων σας είναι άκρως απαραίτητη.

Θα σας ενημερώσουμε για τα πάντα!!

Καλό καλοκαίρι, σε όλους  με σεβασμό και εκτίμηση.

Τέλος σας κοινοποιούμε την επιστολή του Εκτελεστικού Διευθυντή Acting CEO  της ΕΠΟ, Ιάκωβου Φιλιππούση για τον Τελικό Κυπέλλου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια