Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μαυρίδης από Ημαθία σφυρίζει ΑΣ Καστοριάς-Αστέρας Πετριτή

ΜΠΑΡΑΖ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
05 Μαΐου 2022 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 2 Μάη ο Αστέρας Πετριτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο της ΕΠΣΚ και σαν νταμπλούχος συνεχίζει τη φετινή του προσπάθεια, για να πετύχει τον πιο σημαντικό στόχο που έχει θέσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 2 Μάη ο Αστέρας Πετριτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο της ΕΠΣΚ και σαν νταμπλούχος συνεχίζει τη φετινή του προσπάθεια, για να πετύχει τον πιο σημαντικό στόχο που έχει θέσει. Αυτός είναι η επιστροφή στην Γ΄ Εθνική μετά από 6 χρόνια και όπως τότε που ανέβηκε μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, το ίδιο θα επιχειρήσει και φέτος.

Η ομάδα ήδη προετοιμάζεται για την πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή 8 Μάη με δύσκολο αγώνα εκτός έδρας, αφού θα πάει στο ΔΑΚ Καστοριάς να αντιμετωπίσει μια ιστορική ομάδα, με πολλές συμμετοχές και στην Α΄ Εθνική και κυπελλούχος Ελλάδας, τον Α.Σ. Καστοριά.

Για το ματς αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την Ημαθία και είναι οι Θ. Μαυρίδης, Απ. Μπογιατζόγλου, Πολ. Ζουρνατζίδης, με παρατηρητή διαιτησίας τον Α. Καραλιόλιο από τα Γρεβενά.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια