Ο Μαυρίδης από Ημαθία σφυρίζει ΑΣ Καστοριάς-Αστέρας Πετριτή

Ο Μαυρίδης από Ημαθία σφυρίζει ΑΣ Καστοριάς-Αστέρας Πετριτή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 2 Μάη ο Αστέρας Πετριτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο της ΕΠΣΚ και σαν νταμπλούχος συνεχίζει τη φετινή του προσπάθεια, για να πετύχει τον πιο σημαντικό στόχο που έχει θέσει.

05
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 2 Μάη ο Αστέρας Πετριτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο της ΕΠΣΚ και σαν νταμπλούχος συνεχίζει τη φετινή του προσπάθεια, για να πετύχει τον πιο σημαντικό στόχο που έχει θέσει. Αυτός είναι η επιστροφή στην Γ΄ Εθνική μετά από 6 χρόνια και όπως τότε που ανέβηκε μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, το ίδιο θα επιχειρήσει και φέτος.

Η ομάδα ήδη προετοιμάζεται για την πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή 8 Μάη με δύσκολο αγώνα εκτός έδρας, αφού θα πάει στο ΔΑΚ Καστοριάς να αντιμετωπίσει μια ιστορική ομάδα, με πολλές συμμετοχές και στην Α΄ Εθνική και κυπελλούχος Ελλάδας, τον Α.Σ. Καστοριά.

Για το ματς αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την Ημαθία και είναι οι Θ. Μαυρίδης, Απ. Μπογιατζόγλου, Πολ. Ζουρνατζίδης, με παρατηρητή διαιτησίας τον Α. Καραλιόλιο από τα Γρεβενά.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ