Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο απόηχο του τελικού οι ανακοινώσεις των φιναλίστ

ΕΠΣΚ
04 Μαΐου 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο φετινός τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚ ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή που την απόλαυσαν σχεδόν 1.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ολύμπου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο φετινός τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚ ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή που την απόλαυσαν σχεδόν 1.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ολύμπου. Άψογη διοργάνωση από την ΕΠΣΚ σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Ολύμπου, με τους πάντες να είναι ευχαριστημένοι για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, ενώ ο Αστέρας που στην 3η φορά που βρέθηκε σε τελικό κατέκτησε το κύπελλο για 1η φορά, σίγουρα έφυγε ευτυχισμένος από το γήπεδο, μετά το πρωτάθλημα πήρε και το κύπελλο σε μια σεζόν όμως που δεν τελείωσε γι αυτόν. Έχει τα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή όπου θα πάει στην Καστοριά να αντιμετωπίσει μια ιστορική ομάδα, με συμμετοχές στην Α΄ Εθνική και Κυπελλούχο Ελλάδας μια φορά.

Στο γήπεδο του Ολύμπου πολλοί οι επίσημοι, στεκόμαστε στο ότι για πρώτη φορά οι Δήμαρχοι (και οι τρεις) του νησιού ήταν στο γήπεδο, δεν θα αναφέρουμε άλλα πρόσωπα γιατί σίγουρα πολλοί θα μας ξεφύγουν. Να μείνουμε στην προετοιμασία με πολύ δουλειά του Ολύμπου και της ΕΠΣΚ για τον αγώνα αυτό, στην άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων, που φέτος ήταν με διαφορά οι καλύτερες και στην ικανότητα και τις λεπτομέρειες κρίθηκαν δυο τίτλοι στο νήμα, υπέρ του Αστέρα Πετριτή, δίκαια και καθαρά, χωρίς παράπονα και παρατράγουδα.

Αμέσως μετά τον τελικό τα συγχαρητήρια μηνύματα στην ομάδα του Πετριτή από το σύνολο των ομάδων του νησιού και όχι μόνο, ήταν η δικαίωση για την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια, ελπίζουμε και ευχόμαστε να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική. Μια μέρα μετά τον τελικό ήλθε η ανακοίνωση με ευχαριστίες από τον νταμπλούχο.   

 Η ανακοίνωση του Αστέρα

Το Δ.Σ. του Αστέρα Πετριτή συγχαίρει την ΕΠΣ Κέρκυρας για τη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Ολύμπου για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στις ομάδες. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για την επιτυχία και τη χαρά που μας έδωσαν. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταπληκτικό κόσμο του Αστέρα που για μια ακόμα φορά έδειξε τη δυναμική και το πάθος του! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα μπαράζ ανόδου!

Από την πλευρά του ο Θιναλιακός έχασε μια χρονιά στις λεπτομέρειες, χάνοντας μόνο δυο ματς όλη τη σεζόν και τα δυο από τον μεγάλο του «αντίπαλο» 3-1 στο πρωτάθλημα, 2-1 στο κύπελλο, αλλά παρά την πικρία του, ο αθλητικός του πολιτισμός και το ήθος, πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα σωματεία του νησιού μας. Όπως ακις το πρωτάθλημα αμέσως συνεχάρη δημόσια τον αντίπαλο και τις ευχήθηκε για τα μπαράζ που έρχονται.

Η ανακοίνωση του Θιναλιακού

Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακός συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Αστέρα Πετριτή για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας 2021-2022.

Για την ομάδα του Θιναλιακού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο τελείωσαν σήμερα.

Καλή συνέχεια στον Αστέρα στους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή.

Πολλές ευχές για επιτυχίες που θα φέρουν την άνοδο στην Γ Εθνική.

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια