Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτυχίες του ΝΑΟΚ στην ανοιχτή θάλασσα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
04 Μαΐου 2022 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δελτίο τύπου ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε για τις επιτυχίες που είχε ο Όμιλος στον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Γρηγόρης Στάρας",

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δελτίο τύπου ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε για τις επιτυχίες που είχε ο Όμιλος στον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Γρηγόρης Στάρας", αφού μετά δυο χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, επανέρχεται σιγά – σιγά και η ιστιοπλοΐα στους κανονικούς της ρυθμούς.

Το δελτίο τύπου

Συγχαρητήρια στα πληρώματα των σκαφών του ΝΑΟΚ για τις επιδόσεις τους στον ιστιοπλοϊκό αγώνα "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΡΑΣ" που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας το Σαββατοκύριακο 30/04-1/05/2022.

Στη διαδρομή Κέρκυρα - Κασσιώπη, στην κατηγορία sports boats το σκάφος Μaraces express με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ραρή κέρδισε την πρώτη θέση, το σκάφος Helios με κυβερνήτη τον Νίκο Βλάχο την δεύτερη θέση και το σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη την τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία σκαφών club το σκάφος Striggla με κυβερνήτη την Άντα Μιχαλοπούλου κέρδισε την πρώτη θέση, το σκάφος Amede με κυβερνήτη τον Αντώνη Κοτσώνη την έκτη θέση και το σκάφος Marci με κυβερνήτη τον Χάρη Ανδριώτη την όγδοη θέση.

Στη διαδρομή Κασσιώπη - Κέρκυρα, στην κατηγορία sports boats το σκάφος Μaraces express με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ραρή κέρδισε την πρώτη θέση, το σκάφος Helios με κυβερνήτη τον Νίκο Βλάχο την δεύτερη θέση και το σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη την τρίτη θέση.

Στην κατηγορία σκαφών club το σκάφος Striggla με κυβερνήτη την Άντα Μιχαλοπούλου έλαβε την τέταρτη θέση, το σκάφος Marci με κυβερνήτη τον Χάρη Ανδριώτη την έκτη θέση και το σκάφος Orca, με κυβερνήτη τον Στέφανο Κοντογιώργη την έβδομη θέση.

Καλό ξεκίνημα για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος και μεγάλη χαρά μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγο πανδημίας.

Καλή συνέχεια σε όλους!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια