Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι μετάλλια ο Ναυσίθοος στα 14α Ποσειδώνια

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ
03 Μαΐου 2022 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Η συμμετοχή κερκυραίων κολυμβητών, είτε στα αγωνιστικά είτε στα προαγωνιστικά τμήματα σε αγώνες στη ΒΔ Ελλάδα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Η συμμετοχή κερκυραίων κολυμβητών, είτε στα αγωνιστικά είτε στα προαγωνιστικά τμήματα σε αγώνες στη ΒΔ Ελλάδα τους δίνει τη δυνατότητα να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δουν πόσο καλά πήγε η προετοιμασία του χειμώνα (έστω ελλιπέστατη λόγω κλειστού κολυμβητηρίου). Ο Ναυσίθοος που τα τελευταία χρόνια έχει έντονη παρουσία στο χώρο πήρε μέρος στα 14α Ποσειδώνια με 14 αθλητές-τριες και η παρουσία του ήταν πολύ καλή. Με δελτίο τύπου ενημέρωσε για τις επιδόσεις των νεαρών κολυμβητών-τριων.

«Στα 14α Ποσειδώνια αγωνιστικών και προαγωνιστικών έλαβε μέρος ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ με 11 αθλητές προαγωνιστικής και 3 αθλητές αγωνιστικής 29 και 30 Απριλίου 2022 στα Ιωάννινα .

Στους αγώνες που είχαν και ρεκόρ συμμετοχών συμμετείχαν 30 ομάδες αγωνιστικών και 21 ομάδες προαγωνιστικών με πάνω από 500 αθλητές. Ο σύλλογος παρά τις δυσκολίες τα προβλήματα και την ελλιπή προετοιμασία κατάφερε να πάρει 4 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα στα Προαγωνιστικά με τη Παπαβλασοπουλου Αντριάνα στα 50 ελεύθερο και 50 ύπτιο ( 2 χρυσά) τον Ίσαρη Ξενοφώντα στα 50 και 200 πρόσθιο (2 χρυσά) και την Καρούμπη Τριανταφυλλιά στα 50 και 200 πρόσθιο ( 2 χάλκινα) ενώ πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασαν η Μανωλάκου Ελεάνα, Μάμαλου Κων/να και Μέλος Χρήστος (4η θέση)

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης οι: Τζίλιου Ειρήνη, Λίλο Βικτώρια και Βάσια, Κων/νου Κατσαρός Αντώνιος και Μπέτας Στέφανος.

Για την αγωνιστική όριο πανελλήνιου πρωταθλήματος εξασφάλισε η Καβαλιεράτου Μαρία στα 50 ελεύθερο ενώ για λίγα εκατοστά έχασαν το όριο για απευθείας πρόκριση η Χρυσικοπούλου Ευήνα και ο Μαζαράκης Γιώργος οι οποίοι θα έχουν στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της αγωνιστικής που δεν έλαβαν μέρος την ευκαιρία έως τις 25 Ιουνίου να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθειές τους και τις επιτυχίες τους και στους προπονητές τους Ασπιώτη Πόπη και Τόμπρο Κων/νο.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την βοήθεια την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο σύλλογο όλη τη χρονιά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Σύνοδος-προπονητής ΤΟΜΠΡΟΣ Κων/νος».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια