Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβεύει 60 μαθητές το ΤΕΕ Κέρκυρας

ΤΕΕ
26 Απριλίου 2022 / 16:39

Η ειδική εκδήλωση του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη Διακαινησίμου 27 Απριλίου 2022 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τους επιτυχόντες στα Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές της Χώρας στις Πανελλαδικές εξετάσεις των ετών 2020 και 2021, εξήντα συνολικά στον αριθμό, θα βραβεύσουν δημόσια τα μέλη της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κέρκυρας σε ειδική εκδήλωση.
 
Η ειδική, καθιερωμένη εκδήλωση του Π. Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη Διακαινησίμου 27 Απριλίου 2022 και ώρα 19.00  στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
 
Η εκδήλωση, ενώ είχε αρχικά προγραμματιστεί μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίησή της λόγω της ισχύος των περιοριστικών μέτρων για τη διάδοση και διασπορά του κορωνοϊού, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε, αντίστοιχα, και το έτος 2020.
 
Το Τεχνικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του ρόλου του ως επαγγελματικός Φορέας των Μηχανικών, μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης, επιθυμεί να επιβραβεύσει τους φοιτητές για την κοπιώδη προσπάθειά τους, να αναδείξει την αξία των σπουδών αλλά  και την αγάπη και τον ζήλο που οφείλουν να επιδείξουν για το επιστημονικό τους αντικείμενο.
 
Η είσοδος στο Δημοτικό Θέατρο θα γίνει κατόπιν επίδειξης του πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού κατά του COVID – 19, ενώ θα τηρηθούν και τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διάδοση και διασπορά του    κορωνοϊού,
ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ