Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κέρκυρας)

19
Απριλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στο πλαίσιο άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, της ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αρωγής, συμπαράστασης και ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας με θέμα:
«Η αγάπη φαίνεται στις πράξεις» (Χόρχε Μπουκάι)

Τις Άγιες μέρες του Πάσχα κάνουμε την αγάπη πράξη δίνοντας αίμα. Οι ανάγκες για αίμα δε σταματούν ποτέ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  21 Απριλίου 2022,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κέρκυρας) σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας .

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα  μέτρα προστασίας έναντι  στην πανδημία  covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου
 
Ανδρέας Σκούπουρας
                 
 
Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».