Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού
13 Απριλίου 2022 / 17:05
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στην Χαμηλή Μαγουλάδων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 16 έως 21 Απριλίου στην Κέρκυρα, έναντι της πλατείας Γεωργάκη και ώρες από 09:00 έως 21:00.

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στην Χαμηλή Μαγουλάδων.
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα, τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους, όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στα πασχαλινά bazaars που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των 349 παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/ ή επικοινωνώντας στο 210 33 06 140.

Στον χώρο διεξαγωγής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», γραφείο Κέρκυρας - τηλ. 26610 20890
[email protected]
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.