Εγκαινιάσθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ρόρρη «Γυναίκα»

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ρόρρη «Γυναίκα»

φώτο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Ο ζωγράφος Γιώργος Ρόρρης

Με τριάντα έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και δύο έργα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη που εκτίθενται για πρώτη φορά, παρουσιάζεται η γυναικεία μορφή σε ποικίλες ηλικιακές φάσεις, στάσεις και στιγμές.

10
Απριλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην Πινακοθήκη του Δήμου εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ρόρρη "Γυναίκα".

Με τριάντα έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και δύο έργα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη που εκτίθενται για πρώτη φορά, παρουσιάζεται η γυναικεία μορφή σε ποικίλες ηλικιακές φάσεις, στάσεις και στιγμές. Στον αντίποδα της κυρίαρχης αισθητικής, της επίπλαστης και αψεγάδιαστης εικόνας, η τέχνη του Γιώργου Ρόρρη εμμένει στην προβολή της σύγχρονης γυναίκας όπως πραγματικά είναι, χωρίς εξιδανίκευση και ωραιοποίηση.Για την έναρξη της έκθεσης, εκτός του Γιώργου Ρόρρη βρέθηκαν ο συλλέκτης Σωτήρης Φέλιος και ο ζωγράφος Στέφανος Δασκαλάκης, Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί φίλοι της τέχνης.Η έκθεση παρουσιάζεται στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων Περιστυλίου, θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου και είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Κυριακή, 10:00 - 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά).* Για την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και η χρήση προστατευτικής μάσκας. Οι ανήλικοι 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου 24 ωρών.
** Για ομαδικές επισκέψεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 26610-48690 ή στο [email protected] . Μέγιστος αριθμός ατόμων:25

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ